Siden sist er dette blitt til.

Heisan igjen:-) Som jeg skrev sist så strikket jeg enda flere plagg til dukken og nå har hun fått mere og skifte med så her er resten ferdig for denne gangen:-)

Og nå tror jeg det blir litt stopp fra dukkeklær strikking og gå over til noe annet igjen.

Vil med dette få ønske alle en riktig fin helg og nå er vi enda en dag nærmere våren…

       

 

18 kommentarer
  1. Rita: Tusen takk Rita:-) Vi er nok glad i farger både du og jeg ja…og er det noen som er ekstra fin med det så er det deg i alle fall.-)) En fin helg og kos deg masse.-)

  2. Hei på deg Marianne 🙂 nå er det en hel evighet siden jeg har vært inne og tittet her ( har hatt pause fra pc ) I dag når jeg først slo på pc,måtte jeg jo inn på bloggen din.Masse fint du har laget siden sist.Glade farger er vi i glad i 🙂 Ønsker deg en fin kveld.

  3. passion4therapy: Det er koselig og lese at du liker det jeg lager,og det er klart jeg strikker for deg når tiden kommer for det:-) Og vil du ha en rosa genser til lille voffen din så strikker jeg det for deg Mette:-) Så vi høres:-))

  4. mimouna: Tusen takk for gode ord Mimouna og dukkeklær er jo bare artig og strikke ,så bruk noe av restegarnet ditt på dette du.-)) Ligger jo mye gratis på Sandnesgarn og på Viking garn med mønster:-) En fortsatt fin uke til deg også:-)

  5. Heldig dukke, her var det mange fine antrekk! Fikk lyst til å strikke dukkeklær jeg også, det er gøy!
   Håper du får en god ny uke. .)

  6. Så utrolig søte og vakre dukkeklær, om jeg noen gang får barnebarn, så håper jeg at jeg kan få kjøpe dukkeklær fra deg <3. Som jeg har sagt så mange ganger, du strikker så utrolig vakkert <3
   Jeg kjøper forresten gjerne en hundegenser av deg, vår nye lille hund fryser på valpekurs, og det ser ut som at hun kommer til å fortsette på videregående kurs. Jeg synes egentlig ikke så mye om klær til hunder, men så er jeg vokst opp med en stor hund, synes jeg ser at vår rottweiler Raja skulle ha rosa genser :-), men vi opplever på valpekurset at lille cavalier valpen fryser når de sitter lenge stille imellom øvelser, så det er bare å si fra om du ønsker hundeoppdrag :).

  7. akbhandy: Tusen ganger takk Ann-Kristin.-) Ja det har blitt litt av dette nå og det er som jeg sier godt og ha litt i reserve for det hender noen vil ha. Så da bare strikker jeg opp litt og koser meg med dette. ps.mange takk for pm i dag:-)) Klem fra meg:-))

  8. Hei Marianne! Ja har sagt det før, men sier det igjen. Du er en mester med dette. Så mye flotte dukkeklær igjen. Ja nå begynner det å bli en skikkelig garderobe. 🙂 Klem fra nord. 🙂

  9. annebe: Tusen takk snille deg og jeg er nok like nøye med og strikke dukkeklær pent som om det skulle ha vært til en person. En riktig fin helg Anne:-) Go klem fra Marianne.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg