Jeg gjorde som mange andre nå.

Og en Lothepuslue ble det for meg også,og endelig ble jeg fornøyd selv også for teststrikket en først med Adore alpakka garn på pinne nr 4 og 112 masker og den ble litt trang i mønsterdelen. Men så fikk jeg et tips fra en annen blogger som også strikket den og hun hadde lagt opp 104 masker og ble fornøyd. Så takk for tipset Mimouna.-) Så nå har jeg brukt Viking sportsragg og 104 masker og luen ble heller ikke dyr i forhold til garnet som den egentlig er strikket med. Og mønster finner du her med gode forklaringer .

Og her er testluen som er med 112 masker .

Så kan nok tenkes det blir flere av disse luene for vet noen har lyst på:-)

Vil få ønske alle en fortsatt fin kveld og en god helg som står for tur.

 

16 kommentarer
  1. Rita: Ja nå håper jeg du er fornøyd med luen Rita og fin ble du også med den på. Selv har jeg lagt opp til en ny lue sånn i tilfelle….:-))

  2. akbhandy: Tusen takk og den luen er bare så fin og nå strikker jeg en ny for den andre ble solgt på et blunk.-) Så du får nok hive deg på bølgen og strikke en du også når anledningen tilsier det:-) Her kan en jo bruke farger som en selv ønsker og jeg har sett mange fine rundt på nettet i det siste. Må du ha en fin kommende uke og kose deg med pinner og garn. Klem fra Marianne.-)

  3. Wow Lothepus lue!Så fint at du også strikker den.Kjempefin! “Alle” lager den og det betyr at mange har lyst på også.Jeg er en av de som liker bruke lue.Sender deg meld jeg 🙂

  4. Se der ja. Hivd deg på Lothusbølgen du også. 🙂 Den er jo veldig fin da og luene dine ble veldig flotte. Fine farger. Har lurt litt på om jeg skal prøve meg på en slik jeg også, men ikke kommet meg helt dit ennå. Masse annet på pinnene først. :-)) En riktig så fin lørdag og helg fra nord. Klem :-))

  5. annebe: Ja disse luene er fine og når jeg så Linnie med den så er hun den som kler den aller best også:-) Koselig at du vil bruke pannebåndet. Kommer på besøk på bloggen din snart:-)

  6. Hekleri og Ra: Tusen takk og ja det er mange som strikker denne nå og sånn er det når det kommer noe nytt på markedet:-) Viking garnet er helt supert og selv er jeg veldig var på garn som klør,så ingen tegn til kløe nå.-) Hyggelig og se deg her igjen også. Jeg er nok ikke så aktiv lenger og det kan gå lenge mellom hver gang jeg er inne her . Men håndarbeider gir jeg meg ikke med. Savner flere av håndarbeidsdamene som var aktive her på bloggene,men hvor har dem blitt av? Godt det er noen igjen i hvert fall:-) God helg ønsker jeg deg.-)

  7. Flott lue 🙂 Har lyst til å strikke den jeg også, men nå strikker jo nesten alle den … så er litt i tvil. Men den blir utrolig flott 🙂
   Fungerer Viking Sportsragg bra som lue? Klør den ikke.
   Hyggelig å “se” deg igjen 🙂 Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg