Bare noen flere farmen luer.

Enda flere Lothepus-luer,,ja det hender en får litt dilla på noe som fenger og det har denne luen gjort. Så den var riktig så artig og strikke og igjen så kan en bruke farger etter smak og behag. Men lurer litt på og strikke meg en selv også og kanskje med litt lilla eller noe rosa i den. Men blått er og blir min favoritt uansett.

Har brukt Viking Sportsgarn og med 104 masker og strikket toppen ca 8 mønsterraporter føre fellingene.

 Og et par sokker har det også blitt ferdig strikket så kan si jeg har kost meg med garn og pinner.

Så nå skal jeg fortsette med  heklenålen og kose meg med restegarnsduker i en salig fargeblanding.-)

Så ønsker dere alle en riktig fin kveld og så sees vi snart igjen.

    

   

 

 

10 kommentarer
  1. akbhandy: Her har pinnene gått jevnt og trutt så det har blitt litt i det siste,og jeg digger disse luene også for er et enkelt og greit mønster og strikke selv for meg. Må nok strikke meg en selv også og lurer da på litt rosa i den. Håper det går bra med deg og regner med at pinnene dine går også. Vi høres og en god klem fra Marianne.-)

  2. fjellgeitbundingen: Ja dette er blitt en farsott det er sikkert og visst,,men så er dem fine også da og det gjør nok at mange vil strikke dem:-)

  3. Jøss, du har jaggu fart på pinnene nå. Mange flotte luer i forskjellige fargekombinasjoner. Klart du må lage en til deg selv også. Har fått laget noen slike jeg også. Fikk jo strikket litt på kveldene i uka som gikk. 🙂 Flotte sokker har du også laget, i friske fine farger. Klem fra nord. 🙂

  4. fruensvilje: Tusen takk snille deg:-) Det går fort og strikke luer og sokker når en setter seg foran tv på kvelden. Men så er det en god avkobling også.-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg