Og slik gikk nå denne uken…

Hei igjen på dere alle.

Aller først vil jeg bare beklage for lite kommentarer fra meg på en stund ,men det begynner og bli mange og følge og jeg er rett og slett vært litt lei av og styre meg inn på bloggen hver bidige dag og ikke har jeg hatt så veldig mye og skrive om eller vise frem her heller. Men når jeg får henvendelser om og blogge mere så får jeg heller vise frem noe fra denne uken som har gått…..og sånn er det..

Det begynte høsten 2016 at vi bestilte oss et helårstelt til campingvogna våres og sist søndag så måtte vi få vasket den utvendig for på tirsdag skulle det komme montører fra Gjøvik og sette dette opp og gutta kom og gjorde jobben sin med glans.

Her er det min mann som står for vask av taket og jeg tok og vasket resten utvendig,,eller rettere sagt vi to. Dette var sist søndag og på tirsdag kom gutta og gjorde sin jobb.

Men en liten del manglet for og sette inn skyvedøren vi skulle ha så en ny montør skal komme og gjøre dette klart.

Og på onsdag kjøpte vi inn belegg og la dette på gulvet så nå blir det lett og holde rent og samtidig isolerende også.


Og nå begynner ting og tang og komme på plass igjen og ny tv-benk ble det på torsdag(jysk)

Så helgen gikk nå fort for vi har stått på der ute fra morgen til kveld og i dag tidlig så dro vi hit


Til Ikea Uddevalla og kjøpte oss et modulkjøkken så nå blir det sikkert mange deler som skal skrus sammen så litt og henge fingrene i kommende dager også. Men skal legge ut bilder når alt er helt klart.


Så ja her er det tommelen opp nå.-) Og god plass er det for målene er 677×350.

Kommer med litt mere siden men nå skal jeg bruke resten av kvelden til strikketøyet mitt som har kommet i andre rekke

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld og mange takk for at du ville dele gleden med meg.-)

 

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. frodith: Jepp du sier noe frodith,er fornøyd selv også med denne løsningen og bare det og slippe og ta opp og ned telt hvert år blir godt. Nå kan vi snart ta den i bruk.-))

  2. annebe: Har vært litt forskjellig annet og gjøre nå ,så derfor blir også bloggen nedprioritert . Men skal komme innom når jeg føler for det og legge igjen noen spor hos dere. Nå tror jeg selv det blir fint i vogna og mye større plass har det jo blitt,og litt nytt kommer inn der. Men vi bruker den hele våren og sommeren så dette er vårt feriested:-) Får håpe på en god vår og sommer så alle blir fornøyde med været.-)

  3. fruensvilje: Tusen takk Connie:-) Ja det er stor forskjell fra det vi hadde til dette nye nå,god plass og her skal jeg kose meg utover våren og sommeren. Det begynner og gå seg til men fortsatt litt og gjøre. Men artig når en ser hvor fint det blir:-) Fortsatt fin dag.-)

  4. akbhandy: Tusen takk snille deg. Ja vi gleder oss til og ta det i bruk snart nå og det begynner og gå seg til der. Kan tenke meg det blir litt og vaske og gjøre i stand i bobilen også ,så er godt du kan ta det litt over langen. Men får håpe været hos dere bedrer seg for så på nyhetene at det var litt til og fra vær rundt i landet i påsken. Så blir det for ille så har en det like godt hjemme i huset. Her skinner solen men er litt sur vind så en får fortsatt bruke varme jakker. Kos dere og ha en riktig fin påske alle sammen. God klem fra Marianne.-))

  5. Wææoo så flott dere har fått det! Deilig å ha god plass. Vil tro dere gleder dere til å flytte inn nærmere sommeren. 🙂 Her skal vi prøve å komme oss på en liten bobiltur til helga. Holder på å tømme hele bilen for å gjøre rent, men det tar sin tid. Håper været blir bedre værtfall, for her pøsregner det. Orker ikke dra på tur for å sitte pal inni bilen. Da er vi heller heime. Lykke til med skruing og veldig kosleig å se deg her igjen. Stor klem fra Ann – Kristin. 🙂

  6. å så deilig ) ja der kan dere nyte gode dager,et flott helårstelt ,god plass og ja dette vil dere få masse glede av,håper vi får se litt mer av livet på campen etterhvert ja

  7. Skjønner godt det der med blogginga , man får gjøre det som passer..men gøy å se deg på bloggen og hyggelig du stadig legger igjen en kommentar også :)) Så flott dere har det i vogna og jammen god plass.. der kan dere kose dere i all slags vær..men satser på en varm fin sommer <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg