Jeg holder på…..

Heisan.

Har igjen strikket meg enda en ny jakke og jeg fikk nå lyst på noe i gammelrosa farge for det er en fin sommerfarge og som jeg er glad i også,fleste her vet jo at min yndlingsfarge er alt av blåtoner og turkis,men skal ikke legge skjul på at rosa er noe jeg også er glad i. Så her er den fiks ferdig og faktisk i bruk alt.-)

Og mønster på denne finner du her og størrelse M/L

Jeg bestiller nå garnet på http://garnius.no og er kjempefornøyd over hvor radig det blir sendt. Så nå må jeg hente en ny pakke på posten for her skal det strikkes mere som er bestillinger. Artig og holde på med slike saker.

Ønsker dere alle en riktig fin uke og så ses vi nok snart igjen her.

 

 

9 kommentarer
  1. Hekleri og Ra: Mange takk for ros og den er enkel og strikke for mønsteret er ikke vanskelig. Så husker fort hver omgang. Håper ellers alt er bare bra og snart er jeg i Løkkevika for sesongen. Så kanskje vi sees i år. Ha en fortsatt fin uke og en fin vår/sommer.-))

  2. fruensvilje: Mange takk snille Connie. Ja denne var lett og behagelig og ha på seg og greit for alle oss som stadig sliter litt ekstra med hetebølger:-))

  3. For en flott jakke! Og en nydelig farge 🙂 Og litt av en jobb må det ha vært 🙂 Selv om en kommer inn i mønsteret etter hvert så er det mye å passe på!
   Ha en kjempeflott kveld og uke 🙂 Klem

  4. annebe: Tusen takk snille deg og en god klem kommer også tilbake til deg Anne:-) Håper du også får en fortsatt fin dag og en kommende uke.-)

  5. Ja den må være perfekt på en vakker sommerkveld :)) Nydelig var den :)) Ønsker deg en fin dag videre og sender over en klem <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg