Har fått virus i huset.

Heisan på dere alle.

Nå har jeg også blitt hektet på det som kalles virus mønster og takket være you tube så skjønte jeg endelig fremgangen på dette. Er mange som hekler det som sjal og babytepper. Men ligger en fin forklaring som jeg fulgte der. Ellers så sliter jeg med en vond arm som gjør at en ikke skal holde på så mye med verken håndarbeider eller huslige syssler. Men utrolig nok så klarer jeg det jeg selv vil…

 

http://youtu.be/AXL6niUDlxM

Dette er en artig hekling og en bare gjør det samme rundt og rundt og en kan lage dem både store og små.

Ellers er det litt annet her som ble laget i sommer og som ikke har blitt visst frem. Så her kommer det mere heklearbeider.

Så nå skal jeg ta en liten pause fra både strikk og hekling for snart vender jeg igjen nesa sydover mot Gran Canaria.

Har aldri hatt med meg slikt på ferie til varmen,for da er det så mye annet og kose seg med og gjøre.  Kommer med mere her i et annet innlegg også. Men ønsker alle en fortsatt fin kveld og igjen takk for at du tok deg en titt innom.

 

10 kommentarer
  1. annebe: Mange takk snille deg. Har sett på diverse heimesider at mange har laget slike. Så fant endelig ut på you tube hvordan det ble gjort. Artig og prøve noe nytt. Ja regnet kom her i ettermiddag også.Men en dag til nå så skal jeg ned i varme og sol.God natt og klem fra meg????

  2. akbhandy: tusen takk. Har prøvd ut mange typer medisiner nå uten hell. Så får nok sjekke ut mere når jeg kommer tilbake fra Puerto Rico. Blir 14 dagers tur nå.kommer ned til calima så vi får det hett noen dager. Og en tropisk storm er meldt pga. Men får håpe det sklir fort over øya. Så du får tenke på med når vi går inn for landing der nede. For blåser bestandig på flyplassen.Du hører nok fra meg ??

  3. Heldigvis var det slik fint virus du har fått i hus, Marianne. 😃
   Disse virusdukene var skikkelig flotte. Mange flotte duker som vanlig. 🙂
   Ikke bra at du har fått vondt i armen igjen. Håper det hjelper med sol og varme. 😎🌞
   Er det 1 eller 2 uker dere skal være?
   Klem fra nord. 😃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg