Rødt og hvitt har det blitt.

Heisan. Ja nå har jeg igjen fått ferdig litt til meg selv og noe som skal bli julegaver . Så både heklenålen og strikkepinner får kjørt seg nå. Men gurimalla så artig det er og lage noe når en har både tid og lyst. Dette her skal jeg selv ha og litt nytt på kjøkkenet er jo bare hyggelig og pynte opp. Men legger ikke på noe rødt riktig enda. 

Mønster på duken finner du her http://media.jarbo.se/patterns/pdf/91850_low.pdf?&artnr=91850&lang=se og er en enkel og artig duk og hekle. Hadde tomt for mere rødt så den ble ikke større en dette.

To par sett med små kjæreste-nisser som jeg fant mønster på FB måtte også prøves ut men blir litt knoting når det er så smått. Men måtte jo gjøre dem ferdige da.

Ønsker alle en riktig så fin helg og så ses vi her om ikke så altfor lenge igjen.

            

 

4 kommentarer
  1. fruensvilje: Tusen takk snille deg. Ja litt rødt må en ha når det blir jul og jeg vet du er ekstra glad i rødt. Er bestandig koselig og pynte litt opp når det er jul ,,men så er det like deilig når en får tatt det vekk på nyåret igjen og da se fremover mot våren igjen:-) Ha en fortsatt fin helg du også:-)

  2. akbhandy: Tusen takk snille deg. Jeg skjønner godt at du vil hjemover nå etter et lengre opphold på Sørlandet. Men håper du får litt igjen for det videre. Jeg har ikke pyntet noe enda,kun skiftet gardiner i stua og tatt frem adventstakene for og se om pærene var inntakt. Vi høres snart igjen og snart jul og da kommer nok nissepostmannen med noe fra Østfold tenker jeg.-)) Her tordnet og haglet det godt i natt…Men ønsker deg en riktig god helg der du er.-))

  3. Du er så flink Marianne. 😃 Dette blir nydelig å pynte med til jul. Tror jeg en gang blir nødt til å prøve meg på en slik hekladuk jeg også. 🙂
   Bare 1 måned igjen til jul nå. Gleder meg til å komme hjem og begynne sånn smått å pynte. 😃
   Du får ha en riktig så fin lørdag og helg Marianne.
   Stor klem.

  4. vakre ting dette og rød gjør seg til jul.Det er detaljene i heimen som skaper den gode atmosfæren synes jeg,og med slike vakre ting å pynte opp med blir dethjemmekoselig :)) ha en fin helg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg