Ny genser til meg selv.

Har nå strikket meg en genser og ettersom jeg ikke er så dreven med slikt mønster må jeg si meg fornøyd selv. Er helst hullmønster og flettestrikk jeg er glad i ,men trangen ble for stor denne gangen så blir nok mere av dette slaget. Dette er en Riddari genser og har strikket den i Drops Lima med pinne nr 4½. Blir en grei genser når camping sesongen starter igjen utover våren.

Ellers så går det i både strikk og hekling her og ikke så mye annet nytt og skrive om.

Vil få ønske dere alle en fin kveld og så ses vi snart igjen.

 

 

 

 

 

 

12 kommentarer
  1. Ligaya: Har du prøvd og strikke? Tenker du kan det bare du prøver. Er mange enkle mønster og finne på gensere og jakker på nettet blant annet:-)

  2. solliv: Virkelig koselig og lese og mange takk skal du ha. Du strikker du også tror jeg? Så kanskje du også legger ut noe strikking etter hvert:-) Klem fra Marianne:-)

  3. annebe: Tusen takk søte Anne. Er en tykk genser og vil nok bli brukt utover våren og det blir nok ikke den siste jeg strikker med slikt mønster,må bare trene mer så jeg får taket på det:-)) Ha en fortsatt fin kveld og takk for gode ord:-))

  4. fruensvilje.blogg .no: Tusen takk for godord snille Connie. Er jo glad i blåfarger så blir mest av det på meg. Bunnen er i grått og det er helt uvanlig for meg og bruke. Men tenkte mest på bruk på campingen så da er nok ikke fargen så dum.-) Så koften din og den var nydelig:-))

  5. Den er kjempefin..så den blir du nok glad i 🙂 For meg ser det ut som du er proff på slike mønster da.. Hyggelig å se deg her også <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg