22.10.2018

Fint og få strikket opp noe garn på slike småplagg og ettersom jeg stadig kjøper garn så må det jo også brukes på noe. Så her er det sokker- luer -pannebånd for små og store som blir gaver utover. Koselig strikking og noen blir fornøyde ,ja det vet jeg.-)

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke og så ses vi igjen.

10 kommentarer
  1. fruensvilje.blogg .no:Tusen takk Connie. Ja det er i alle fall noen som blir brukt og som kommer til nytte. Magebelte er kjekt for da kan mottakerne se vaskeanvisninger. Og det er lurt når det er ull i plaggene. Ha en fortsatt fin dag.-))

  2. solliv: Tusen takk og det er noe som er godt og bruke når kulden kommer igjen. Og jeg gir til dem som er takknemlige for slikt.-)) Ha en fortsatt fin dag.-)

  3. akbhandy: Tusen takk snille deg. Ja det går i mye småstrikk her nå og det er jo så artig også. Luene og noen sokker er gitt bort i dag til dem som skal passe mine fugler mens vi er borte. Og takknemlig er både jeg og dem:-) Her skinner solen men det er kaldt ute med sur vind. Så nå er badetøy og alt ferdig pakket og som vanlig…kofferten min er tung. Så godt vi bestiller litt ekstra kilo på fly. Blir alltids noe ekstra med på veien hjem også. Håper ikke det blir en lang og hard vinter,men vi fikk innstalert varmepumpe her om dagen og nok ved i kjelleren. Så er skodd. Sender deg noen ord fra Puerto Rico og å må du hilse masse til Svein. Snart bursdag han jo.-)) Klemmer fra meg.-)

  4. Her var det mye flott, Marianne. Og med din giverglede, så blir det nok mange som blir glade. 🙂
   Ønsker deg en god tur til varmen. Her snør det i dag, så ja er litt misunnelig på deg. :-))
   Hils masse. Klem fra nord.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg