Vonde dager.

Har ikke vært så aktiv på bloggen den siste tiden nå,,,og jeg har heller ikke glemt Dere.Har heller ikke orket å legge inn kommentarer på det Dere har laget å lagt ut på bloggene dem siste dagene. Men har tittet og sett at aktiviteten er fortsatt på topp.
Jeg har hatt noen tøffe dager etter påsken var slutt nå,,,min gode snille mamma ble akutt syk og sendt til ullevål sykehus med hjerteproblemer for en uke siden. Og dette har tatt på rent kroppslig og ikke minst psykisk for en som har sett dette over flere dager nå.
Og i dag har hun gjennomgått en hjerteoperasjon og fått satt inn 4 nye årer til hjertet,,,,,så langt har alt gått bra.
Men dagen har vært tøff og det er ikke få tårer som har fått fritt utløp. Skal bli godt å se henne i morgen.
Det er en person jeg vil takke ekstra for oppmuntring og støtte,,,Greta,,du er skjønn:-))

Flott og solfyllt palmesøndag.-))

Det startet med tykk tåke og så ikke bra ut på morgenen i dag,,,men så klarnet det opp og det ble en deilig fin dag med blå himmel og en varmende og deilig sol. Så vi tok å kjørte ut til campingen og satte igang med våronna,,ja det ble plenklipping,,ja du leste riktig,,og dermed så gikk løv og kvistrakingen så mye lettere en når disse tustene av fjorårets lange gress var der. Så nå sitter jeg her med vannblemmer i hendene etter rakingen,,men så godt det var å komme ut og få gjort litt ute igjen.

bilde030

 Bildet tok jeg på stranden i dag,og om et par måneder nå så er det vel litt folk her og kanskje badeliv igjen.
Men for en uke siden var det faktisk en mor og to små barn som tok en rask dukkert her,,,ja gale vil jeg si……

Litt småsyssel fra heklenål og strikkepinnen.

027

008

005

033
 
Har ikke vært noe liv fra meg her på en stund,,,men skal man få gjort litt så er ikke pc`n det rette stedet å sitte foran heller. Ettersom påsken stadig kommer nærmere så har det blitt en gjeng med hyllehøner,,og dem skal jeg gi bort til noen i familien,,,har jo laget så mange så jeg har mere nok her fra før.
Så har det også blitt to nye par med tovede tøfler ,,og så har jeg fått noen fine og artige hekleoppskrifter fra en snill og hjelpsom dame fra Bergen. Og resultatet av dem ser du her*mommo* (holder på med rosegrytekluter igjen).
Men nå er jeg ikke så sikker på om det blir så mye mere på bloggen føre påsken, så derfor vil jeg passe på å få ønske alle Dere som har kommet med så mange koselige kommentarer her på bloggen,og mine kjære trofaste bloggervenner og ellers alle andre som titter en *riktig god og fin påskehelg* måtte solen skinne fra en skyfri himmel til hele vårt landstrakte land.:-))