Bryllupsdagen.

 Må bare få legge ut bilde av denne skjønne blomsteroppsatsen min mann kom hjem med i dag. Vi har nemlig bryllupsdag i dag også,så det er en dag som ikke er mulig å glemme.hihi.
Nå skal jeg fortsette med litt matlaging som i dag skal bestå av stekt and med tilbehør. Ellers blir det en stille og rolig markering av det nye året her i huset. Skal kose meg med noe godt i glasset og så skal nok strikkepinnen gå sin gang.
Et riktig Godt Nytt år til dere alle:-))

Min jul i varmen.

Hei alle sammen. Må først få takke for koselige kommentarer og julehilsener fra mange av dere. Så jeg takker så mye for det.
Ellers håper jeg dere er fornøyde med alt som julen innebar,,familien,god mat og at pakker ble godt mottatt.
Selv reiste jeg til varmere strøk denne julen,og det var virkelig deilig.Kjenne solen varmet og kunne sitte ute på kveldene gjorde godt.
Så nå føles det litt rart med tanke på at en må kle seg godt skal en gå ut her i kulden,og for bare noen dager siden lå jeg på en solseng og kunne nyte varmen og solen,og attpåtil kunne bade i havet.
Men nå går det heldigvis mot lysere tider her igjen også,dagene blir lengre og det merker vi godt bare en kommer litt ut i januar igjen.
Legger litt bilder her som ble tatt på Kanariøyene nå,,ja julen der nede med mye fin pynt.

Vil nå takke mine trofaste bloggere og alle andre som er innom bloggen min å si stor takk for det gamle året og ønske dere et riktig godt nytt år. Og husk at dere er velkommen igjen.
Da deler jeg ut en nyttårsklem til dere som vil ta imot den:-))

Dette er noen duker i flere lengder som jeg kjøpte der nede nå,og dem er så flotte og nydelig brodert.Da har jeg noen nye duker å pynte bordene mine med her til neste jul.
Så rakk jeg å få strikket noen restegarnstøfler føre jul også.

Et riktig godt nytt år til dere alle sammen,og takk for at du tok deg tid til titten her nå:-))

Siste innspurt fra strikkefronten.

Ja nå går det fort mot jul,og alt skal være ferdig med pakker og innkjøp. Har dem siste dagene strikket litt småsaker som blir litt ekstra julegaver. Noen luer som blir til noen gutter/mannfolk,,og det er en enkel strikk men har strikket den ene i tripp trapp mønster og en i en selvkomponert flettemønster. Så har det blitt noen sokker igjen,så ingen i familien skal behøve å gå med kalde føtter i vinter.
Så nå ser jeg meg ferdig med både strikkegaver og det som er kjøpt i butikkene. Deilig er det. Men skal få strikket meg noen nye tøfler da mine tovede er så fillete at dem gikk i søpla i dag. Ja sånn er det for oss,lager så mye til andre men på oss selv er det dårlig stelt.
Da vil jeg få ønske alle som er innom her en flott søndag og en fortsatt fin advent.

Slik ser kjøkkenvinduet mitt nå.

Strikking og hjemmebakst og en nymfeparakitt.

Nå begynner jeg å se enden på alt som skal være ferdig med hjemmestrikkede plagg til julegaver. Har nå bare noe småtteri som skal strikkes,og det skal nok også gå greit. Har i dag bakt en god del julekaker og litt hvetebakst,og montert en genser. Ja småkakene skal jeg gi bort til familie,for selv drar jeg og min mann avgårde til varmere strøk denne julen. Men selv om vi reiser vekk så har nye gardiner blitt hengt opp i stua,adventsstaker og noen smånisser er tatt frem,så det skal se ut som et julehjem alikevel. Blir litt rart å ta frem sommertøyet og solkrem på denne tiden,men skal jammen bli godt også. Ellers så ønsker jeg dere en fortsatt fin advent,og jeg skal følge med her i mange dager enda.
barrasnatalmagia461

002

Denne genseren er strikket i Gjestal Vestlandsgarn,og i størrelse 4-5 år. Julegave for en liten gutt.

002

001

Dette vognteppet ble strikket i høst,men nå fikk jeg heklet på litt pynt og både jakken og teppet er levert til den nye eieren.

filacuoricini1

 005

003

Dette er min nymfeparakitt*Lucky*som jammen er 10 år alt.