Flere luer og et sjal til.

Her er jeg igjen med litt av det som har blitt strikket i det siste. Skrev jo på siste innlegg at jeg var igang med et nytt Multnomah sjal,og her er det. Har denne gangen også strikket det i Silja og det er jo et flott og deilig garn å bruke. Fagene er i litt turkispreget på dette,og en lue som passer til har det blitt også. Dette settet skal jeg gi bort i gave snart.

Ellers så er det jo litt småstrikking som gjelder nå,noen sokker i restegarn som er greit å få brukt opp. Men egentlig tar det heller aldri slutt. Elsker å kjøpe garn,så da blir det sånn. Ellers er jeg ikke helt i form nå,tok denne svineinfluensavaksinen forrige mandag,,og dagen etter satt det inn for fullt med en grusom hoste og dette har bare holdt på,,natten er selvfølgelig værst da,,så ikke hvet jeg om det er en reaksjon eller om det har vært en virus i kroppen fra før. Så nå har jeg fått en hostemedisin som gjør meg helt utslått her,,(cosylan),hjelper litt for hosten,men akk hvor uggen jeg føler meg i kroppen av den.Ja noe skal det være.

Da vil jeg få ønske hver og en av dere en fortsatt fin dag og takker for alle fine og koselige kommentarer jeg har fått:-))

Et lite enkelt sjal.

Det går i strikking og atter strikking nå,,men gøy er det når en ikke har noe annet hengende over seg. Har sett dette sjalet på flere blogger og syntes det så fint ut,samtidig så er det ikke for stort heller. Liker å ha noe som er lett å putte under ytterjakken,og da er dette et kjekt sjal. Mønsteret heter Multnomah og ligger her http://helloknitty.net
Har et til på pinnen som snart er ferdig. Lett og artig strikk dette.

Har strikket det i Silja og brukt litt over 2 nøster og på pinne 3/5

Varmende plagg.

Har strikket en god varm genser i ull til mitt barnebarn nå,ja en barnehagegenser for kalde dager vi har nå.
Strikket i 2 år størrelse og Vestlandsgarn.

Halsen har jeg sett på diverse blogger og den syntes jeg har vært så fin,og da en kjempesnill dame fra et hobbyforum tilbød seg å sende meg mønsteret på den så var pinner og garn klart for å prøve seg på kunststrikking. Så her er mitt resultat av det. Tror med sikkerhet det skal bli flere slike,,kjekt å ha til gaver dette.

Strikket i Viking Baby ull på pinne nr 2.5.

Ønsker alle en riktig god helg og kos dere inne med fyr i ovnen og med noe varmt i koppen.

Varm om ørene og halsen.

Hei og et godt nytt år på dere alle. Må få si tusen takk til alle som har lagt inn kommentarer på min blogg. Det er jo koselig med litt tilbakemeldinger på det en legger ut her. Ja jeg antar det er flere rundt omkring her i landet som merker kulden godt nå,,må si jeg er mektig lei av den. Men derfor så har jeg fått strikket litt til meg selv da,og det er tatt ibruk allerede.
Er noe så enkelt som et nytt Karius skjerf og et par luer. Den ene er fra et mønsterhefte jeg har,og den andre luen i lilla er noe jeg har funnet på nettet.  Og mønsteret heter Grace lace beret. En må jo ha noe som varmer på ørene og halsen.
Liker ikke¨å bruke luer,,men nå er det ikke snakk om å gå ut uten lua på snei.