Sommersmak og en novemberkaktus.

Heisann. Håper alle har hatt en flott Pinsehelg og kost seg skikkelig,,som bildet viser her trenger jeg ikke si så mye mere. Her har vi hatt en strålende Pinsehelg og vi har virkelig kost oss i campingvogna. Strikkepinnene har faktisk vært meget aktive også,og det går på sokker igjen nå.

Men vil også få vise frem min novemberkaktus som tydeligvis har tatt helt feil av årstiden,,,og har oppdaget at to andre kaktuser er i full knupp igjen også. Men vakker er den uansett.

Ellers må jeg få si tusen tusen takk for flotte kommentarer fra forrige innlegg,det gleder så mye. Skal nå ta en tur innom en del blogger etterhvert å se litt. Nå i skrivende stund så kommer det regn og det er også litt bulder på gang,,men da slipper man å vanne blomster ihverfall ute nå. Ønsker alle en fortsatt fin kveld og ha en fin uke:)))

Litt vårnytt fra strikkepinnene:))

Tenkte det nå var på tide med en liten oppdatering fra meg nå. Det er ikke så mye som har blitt laget den siste tiden,nå er det mere uteaktiviteter og andre tingen som opptar meg mere. Men litt småpussel om kveldene blir det jo. Når en har hus/hage og en campingvogn så sier det seg selv at en ikke blir like aktiv på bloggerfronten heller. Men jeg prøver så godt jeg kan å titte igjennom mine faste bloggervenner å se hva som er nytt. Så ingen er egentlig glemt her,men det hender jeg glemmer å skrive kommentarer og det er jeg lei for. Så utover nå blir jeg nok ikke like aktiv her,,men håper flere har forståelse for det.
Har hatt en fantastisk flott dag her med sol og varme,så nå får en håpe at det kan slå¨til med et stabilt vær.

Vil få takke dere alle for fine og koselige kommentarer for det jeg har vist frem her på bloggen. Det setter jeg stor pris på skal dere hvite. Og nå kan jeg samtidig få ønske alle en flott Pinse og håpe at værgudene gir oss en sommerlig langhelg.
Kos dere masse:))

Ja så var det to stk boleroer som er ferdig her,,den hvite er strikket i garnet Paris fra Drops,deilig garn å strikke med. Og den andre hvet jeg nesten ikke hva jeg skal kalle fargen,men liker den godt og det er jo hovedsaken. Strikket av Drops Cotton Light. Dette garnet anbefaler jeg dere å prøve,,nydelig garn og utrolig drøyt i bruk.

Mønsteret fant jeg på Drops Design.

Så er det noen kjøkkenkluter strikket opp fra litt restegarn.

Kom Mai du skjønne milde?

Vi snakker nå 4.mai og det skal være vårlig med varmegrader og deilige utedager,,,men slik så det ut på forteltet våres i dag tidlig. Var heldig at en ikke bor så langt unna så teltet ble reddet i siste liten. Mannen i huset fikk måket taket og satt på gassovnen så ingen stenger eller noe ble ødelagt. Er mange som har måttet se forteltet sitt totalt knekt sammen i dag. Men vi har heldigvis vært heldige med våres.

Her er det ikke mye som ser vårlig ut nei.Og dette bildet er et trist syn for eieren av dette teltet.