Siste rest av sommerens håndarbeider.

Heisann:) Dette er noe jeg har heklet dem siste dagene,en duk og et par nye grytekluter. Men nå pakker jeg for reisen som går mot Gardermoen i natt,,,blir nok en laaaaang dag å vente,,,,men har heldigvis noe på strikkepinnen,så skal ikke kjede meg.
Flyet letter mot Tunisia kl 0600 i morgen tidlig. Så nå blir det ikke noe aktivitet her fra meg på en stund igjen. Samtidig vil jeg få takke alle for skryt og ros fra forrige innlegg:)  Ønsker alle en fortsatt fin helg. Klem fra Marianne:))
ps.god ferie til deg Greta som snart drar til Kreta:))

Og dere som lurer,nei skal ikke ha med meg noe håndarbeider til syden.hihi.

Sommerens håndarbeider.

Hei på Dere alle:)) Ja nå er det på tide med en liten oppdatering fra meg igjen også,,er leeeenge siden jeg var aktiv her. Men det skyldes jo at en sommer har vært,og som de fleste sikkert hvet så har jeg vært i campingvogna i hele sommer. Har begynt å besøke flere av dere bloggere her nå,,er mange som har vært iherdige med både strikkepinner og ikke minst så er det flotte naturbilder som enkelte er meget flinke til å ta. Selv har jeg egentlig heklet for det meste i sommer,litt strikking har det jo også blitt. Så nå har jeg litt å gi til gaver og diverse igjen,,noe av det som har blitt laget i sommer ble solgt så jeg fikk ikke tatt bilder av alt sammen. Men noe ligger her nå.
Nå blir jeg hjemme frem til natt til søndag,da går turen mot Gardermoen igjen og flyr til Tunisia for 14 dager,,ja da trenger man ikke tenke på hvordan været blir når en står opp på morgenen,,,sol sol og atter sol og ikke minst varme.
Etter en lang og hard vinter så hadde jeg trodd at sommeren skulle blitt fin her også,,,men for si som sangen til Thomas Ledin"sommaren er kort og det meste regner bort" ,jammen er det sant:)
Håper alt er bare bra med dere alle ,og så skal jeg besøke flere bloggere utover i kveld.
Ønsker alle en fortsatt fin dag og en flott sensommer:))

Ser noen av bildene er uklare,men den rette fargen kom ihvertfall frem.

Her er det et realt fyrverkeri som ble tatt under et bryllup i sommer,,legg merke til at det er fullmåne på det også.

Dette bildet er av mitt barnebarn som virkelig har tatt med seg bøtter og skuffer og var klar for en sommer ved sjøen.

Dette er blomster jeg fikk i gaver til min bursdag,,og en artig pose med mye snadder i som skal nytes til høsten.