“Nyforelsket julemusepar”

Heisann:)) Ja nå er det høst og tiden går fort mot en viss høytid igjen. Så derfor har jeg startet med litt småpussel av forskjellige strikkerier. Skal legge ut mere etterhvert,,men her er det et ” nyforelsket julemusepar” som er ferdig. Slikt småpussel tar tid,men resultatet syntes jeg selv ble bra. Hvis noen lurer på mønster på dem så sender jeg gjerne.

Alt sammen er strikket i restegarn av ull,og på pinner nr 3.

En solskinnsdag den 19. september.

En deilig dag har vi hatt her i Østfold,,og da er det bare å nyte den for fullt. Men skal ikke klage,for september har vært en måned med mye sol og fint utevær. Så i dag tok vi turen ut i det fri og tilbrakte dagen der vi har campingvogna. Fikk tatt en opprydding i blomsterbedet mitt også,her var det grodd ganske bra. Så her er det litt før og etterbilder med blomsterbedet.Og så noen bilder som jeg tok ved sjøen i dag. En utrolig deilig dag har det vært:))  Ønsker alle en fin kveld og en ny ubrukt uke:))

Her har det grodd godt,og gnomene er nesten ikke synlige,men etter litt luking så ble det bedre.

Måtte en få flere slike deilige dager før den virkelige høsten setter inn:))

 

 

 

 

 

 

Tilbake til hvedagen igjen:))

 Ja nå er hverdagen innhentet meg igjen,,etter en sommer og et hus som har stått brakk i 3 mnd nå så sier det seg selv at her trengtes en grundig rengjøring nå. Kom hjem fra en deilig 14 dagers ferie fra Tunisia om søndag,så nå har det gått i ett med vask av klær og rengjøring her. Forteltet til campingvogna fikk vi ned her en dag,så det har hopet seg opp med masse vask og diverse rydding. Men det er godt å få rørt litt ekstra på kroppen etter ferien også. Det har blitt mye god mat og drikke og mye legger seg på kroppen,grrrrrr,,,,.
Jeg skal nå snart ta en titt på mine faste bloggere og få se hva som er nytt ,,,er mange av dere som er aktive og flinke til å legge ut et innlegg eller flere om dagen. Så jeg kommer snart på besøk til dere:))

Bildene er fra stranden i Port el Kantaoui i Tunisia,,og her har jeg feriert dem siste 5 årene nå på høsten.
Her er det en liten Kamelon som strandguttene hadde i bua si på stranden,,den holdt fluene borte .

Så var det kommet et nytt kjøpesenter rett ved der vi bodde,så her fikk man kjøpt nesten alt mulig og det beste av alt ,,,ikke noen pruting av varer,,alt var ferdig priset. 

En litt artig tunika med litt strass fikk jeg for ca 130 kr.

En lett sommertopp/bluse til ca 100 kr.

En kjole/tunika med et nydelig stoff og med flotte detaljer til en ca 130 kr. Ellers så ble det selfølgelig et par vesker igjen.

Det var dette jeg hadde å vise frem denne gangen,,men nå får jeg nok ta meg litt kaffe og fortsette med litt huslige syssler.
Og takker for at du tok deg tid på bloggen min:)) Ønsker alle en fortsatt fin dag:))