Bryllupsdagen og et godt nytt år.

Siste dagen av dette året er snart forsvunnet. Og jeg vil utbringe en skål for alle som har bidratt med gode tilbakemeldinger på det som har blitt lagt ut her på bloggen min. Dere er trofaste og gode bloggvenner alle sammen. Og så vil jeg også få gratulere meg selv og min mann med 13 års bryllupsdag i dag. Nå har vi holdt sammen i 18 år,og måtte det bli fortsatt mange gode år tilsammens. Og føre jeg hadde stått opp i dag så sto denne nydelige orkideen og ventet på meg i stuen. Det er en snill mann jeg har♥

Så vi utbringer en nyttårs skål til alle der ute og sier

Måtte Dere alle få en fin feiring av det nye året:))

Julehilsen og litt strikking.

Mange hjertlig takk for alle gode råd og oppmuntringer angående min vonde rygg/hofter. Det går seg til og jeg har nå i dag fått gjort masse her i hjemmet. Så nå er jeg ihvertfall oppreist,,ikke lut…. Ellers på strikkefronten er det blitt ferdig litt ekstra julegaver som en Look-alike lue og Gretas puslvantemønster.Og det blir det strikket flere av. Flott passform og fint hullmønster.

Og en barnelue som jeg har strikket etter min egen ide som var en bestilling.

Og en bestilling på klær til to små chihuahua valper som fryser fælt i denne kulden vi har her nede for tiden. Så håper matmor får dem med seg ut på lufteturen sin nå.

Har fått pyntet juletreet og det er i plast for,men med pynt så blir det også bra. Allergi så da må det bli slik:)

♥ Med dette ønsker jeg dere alle en riktig                                                       

                                                       

Litt syting og mere strikking:))

Føler nå at det er på tide med en liten oppdatering fra meg på bloggen. Jeg har strikket og holder på ,,,men kroppen min fungerer ikke helt som den skal nå. Fått vondt i ryggen og i hofta mi,så jeg klarer nesten ikke å sitte eller ligge. Går

kroklutet som en gammel heks her. Dette er noe jeg ikke har hatt før,og legen min bare så på meg og kalte det lumbago?? Hvordan kan hun si det uten å ha undersøkt området? Så nå er jeg både fortvilet og frustrert på samme gang. Det føles som ryggen er helt anspent og kjennes ut som den er full av knuter. Er det noen av dere lesere som kjenner til dette problemet? Men får satse på at det er noe som går over igjen:)

Her for en tid siden fikk jeg se at Greta hadde strikket noen fine pulsvanter,og snill som hun er sendte hun meg mønsteret på dem som hun selv hadde laget. Og jeg må si at passform og mønster er flott. Så mange takk skal du ha for det Greta:))

Og slik ble mine pulsvanter,og jeg likte det så godt at jeg strikket flere:)

Dette paret er mitt egenkomponerte mønster.

Måtte få strikke to stykken til av disse hærlige pinnsvina også,,og nå er dem pakket inn og blir gaver.


 

Et par luer og tova tøfler i litt restegarn.

Og tilslutt noen nye juleklær for baby born dukken.

Det var det jeg hadde å vise frem for denne gangen. Vil nå få ønske dere alle som er innom her en riktig fin helg:))