For en kommende baby.

Det skal komme en liten gutt i den nærmeste familien nå til våren,og da må jo ” filletante ” strikke noe til den lille også. Så en jakke lue og et par sokker er nå ferdig. Jeg får se om ikke det blir en bukse til også. Dette er strikket i Baby ull. Syntes det var litt spesielt med flettene som ikke er like over det hele. Tror nok det blir mere babystrikking utover ja.

Må få takke hver og en for alle flotte tilbakemeldinger fra Dere,og samtidig ønske alle en  fin uke som nå går over i mars i morgen. Ja enda en dag nærmere våren:))

 

 

Tøfler og votter for små hender og føtter.

Noe som er tovet er det nå blitt,må få brukt opp litt av denne type garn, så har nå strikket mine første par med votter som siden er tovet. Og når jeg først skal tove i vaskemaskin så er det jo greit å strikke noe ekstra å ta i samme slengen. Så et par tøfler for barn ble det også. Så dette her blir gjemt for fremtidige gaver til noen smågutter:)

Og så må jeg få takke for alle hyggelige tilbakemeldinger fra Dere alle. Håndarbeid er gøy:))

Må Dere alle ha en fortsatt fin dag om du er på jobb eller hjemme:))

              

 

For hender føtter og hode:)

Har sett flotte pulsvanter hos Greta og hos Mimouna. Og det er en kvinnes diamanter men i strikkeform. Så har strikket 4 par av dem nå.

Dette er nok ikke dem siste jeg strikker av dette mønsteret.

Og hos akbhandy er det også masse flott å se av diverse strikking,og må jo ærkjenne at både vaffelluene og snørestrømpene hun har strikket har fristet lenge,men nå har jeg fått laget begge delene.Endelig:)

Snørestrømpene er strikket i Mor Aase garn og pinne nr.4

Vaffelluen er strikket i gullgarn fra Spar-kjøp og på pinne nr.5.

Og denne luen er fra Drops sitt mønster. Strikket i Karisma på pinne nr.3½.

Dette var det jeg hadde og by på denne kvelden. Så nå blir det å strikke på votter som skal toves. Må dere alle ha en fortsatt god start på den nye uken.   Klem fra

                                                         

Blogg Award.

Blogg Award fra akbhandy som jeg sier mange takk for.

1.Ta opp nærmeste bok,slå opp på side 18 og skriv det som står på linje 4.

Vitseboken,men advarer for sterke ord! Enten er den så liten at jeg får lyst til å skrike-eller så er den så stor at jeg er nødt til å skrike!!

2.Hva var det siste du så på tv? Frokost tv i dag tidlig.

3.Bortsett fra datamaskinen,hva hører du akkurat nå? Cd spiller med Madrugada.

4.Når var du sist ute og hva gjorde du da? Var ute med søppel og i postkassa.

5.Hva har du på deg nå? Jeans og en lett genser i blå og hvit.

6.Hva var den siste filmen du så? Max Manus søndag kveld.

7.Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet? Har det godt i Norge når vi ser hvordan mange har det ute i den store verden. Men sydligere strøk i vintermånedene skulle ikke foraktes.

Det heter seg at en skal sende denne videre til andre bloggere,,men nå har den gått land og strand rundt så tenker at jeg lar det være denne gang.