Baby klær.

Har også strikket et lite sett til en baby som skal komme om få dager også. Min nærmeste nabo skal få en liten pike i disse dager. Så syntes det er litt morro og kunne gi litt til dem også. Men nå skal jeg farte ut til campingvogna for helgen,og garn og pinner er pakket ned. Så ønsker alle en riktig god helg:)

Sender en god klem til Dere alle.Babyteppe.

Har denne påsken strikket opp litt fra restegarnet mitt,,og det har igjen blitt et babyteppe/vognteppe. Er stadig noen som jeg kjenner som skal ha barn fremover,og da jeg liker og strikke så passer det jo ekstra godt og fortsette i denne banen:)

Her har jeg også strikket i bølgemønster som jeg liker godt,og kun restegarn er brukt. Og skulle noen ha lyst på dette mønsteret så skal jeg legge det ut senere.

Vårlige farger.

Dette settet startet jeg på for en god stund siden,og jeg bruker aldri og legge fra meg halvferdige saker rundt,,men det var vel noe annet som pluttselig fristet mere å strikke da tenker jeg. Men nå er det kun knapper som gjenstår og sy på.  Jeg er ikke noe glad i og klippe opp og sy maskinsømmer,,men må man så må man. Det gikk ikke så aller værst. Men skal bli leeeeenge til neste gang det også. Så dette skal også til en liten krabat etterhvert.Og med dette så vil jeg få ønske Dere alle en riktig så fin påske med masse kos og hygge.

Klem fraNessie er ferdig.

Hei alle sammen:) Det går nå en farsott med et skjerf som kalles for Nessie,og dette har jeg sett på mange blogger nå. Og det er mange forskjellige fargevalg og strikkemåter på dette. Men tror nok ikke jeg strikker dette igjen på en stund,for noe så kjedelig som og bare strikke rettmasker frem og tilbake. Men det er en super måte for og kvitte seg med litt garn. Selv er mitt strikket i kun ensfarget,og jeg har også utelatt *bobblene*som skulle vært strikket inn. Men neste kanskje?? Har brukt babyull og pinne nr 4. Og mønsteret har jeg funnet her http://aalerusen.blogspot.com/2010/08/nessie-og-alle-dens-varianter.html 

Litt nytt fra strikkepinnen.

Nå har jeg strikket et vognteppe i havskummønster,og har pyntet litt opp med en blå pikotkant langs sidene og på en rille på teppet. I dag så har temperaturen falt ned til kun 6 gr,og det regner godt. En  stor forskjell fra dagen før som hadde 20 deilige grader med sol.  Håper alle får en fin dag videre uansett vær eller vind:)Og mange takk igjen for alle flotte tilbakemeldinger jeg har fått fra Dere:)

Klem fraBabyjakke.

Har igjen strikket en liten babyjakke som jeg skal gi bort snart. Men dette garnet likte jeg ikke og strikke av,det hadde lett for og dele seg og det var knuter i garnet. Så det ble noen ekstra tråder og feste. Men pyttsan:) Daletta fra Dalegarn tror jeg ikke jeg kommer til og kjøpe mere av. Jakken er strikket på pinne nr 3 og er i størrelse 3-6 mnd.

    

Må Dere alle ha en solrik og flott helg og nyt den:) Klem fra

3 år med blogging i dag.

Det er et aldri så lite jubileum jeg har her på bloggen i dag,,,er faktisk 3 år siden jeg opprettet denne bloggen. Og dette har gitt meg mange gode stunder da det stadig dukket opp nye bloggere som har vært trofaste mot meg. For og nevne noen så var det Greta og Matja som var noen av dem første jeg kom i kontakt med. Og etterhvert så har listen over nye bloggvenner blitt veldig lang. Og jeg trives med å titte innom alle Dere som driver spesielt med håndarbeider. Dette er jo min store lidenskap også.,noe som sikkert flere har lagt merke til:) Og jeg håper jeg fortsetter med bloggingen,,men nå som våren og sommeren står for tur,,så blir det nok ikke så ofte jeg sitter foran skjermen her. Da er det så mye annet som jeg heller vil prioritere.

Så igjen takk for alle flotte tilbakemeldinger jeg har fått,og jeg takker for alle fine ideer jeg finner hos Dere andre:) 

Stor klem fra
                                                                                      


Hola Amigos.

Ja nå har jeg kommet hjem etter en deilig uke på Puerto Rico,en uke med bare sol og varme. Og det gjorde virkelig godt for en kropp som har hanglet i denne vinteren. Kjenner nå at varmen har gjort godt,,men og lande på Gardermoen i -5 kalde var forferdelig opplevelse etter og ha hatt en gjennomsnitt temperatur på 28-30 varmegr. Og i tillegg så skulle det komme snø også.  Denne plassen vil jeg anbefale for alle med reumatiske lidelser,,for klimaet på Gran Canaria går for å være den aller beste for folk med diverse plager som astma og reumatisme blant annet.  Så neste vinter/vår blir det ihverfall 2 uker der,,,men går sommeren inn her med regn så skal en ikke se bort fra at vi tar en tur til i varmen. Men nå er det å vente på slutten av august for en 2 ukers tur til Tyrkia som ble bestilt i vinter. Så er godt og ha noe å se frem til igjen. Legger ut noen bilder fra stedet vi har kost oss denne uken.Utsikten var helt skjønn,,solen på terassen fra morgen til sene kvelden.

Dette er fra Amadores stranden.

Bildet her er fra Selveste Puerto Rico,,hoteller er det nok av her.


Mat og drikke var av første klasse,og med så mye spennende og smakfulle opplevelser. Her er det flambering av Irich Coffie. Deilig og med rikelig av den brune sorten:)

Og så kom dagen med hjemreisen,og det var slutten på en deilig uke med sol/varme god mat/drikke.

Men med masse godsaker som vi kan nyte av når en får lyst på noe godt,,,,håper ikke det er noen tollere som ser dette nå??

                         

 Drikken til høyre er en spesialitet fra Gran Canaria og består av honning og rom,,så er jo både sunt og godt……