Snart reiseklar igjen:)

Ja nå har tiden kommet for en ferie til sydligere strøk igjen,,har vært i Tunisia siste 6 årene hver høst. Men pga omstendighetene der så ble valget denne gangen Puerto Rico på Gran Canaria. Her var vi også i mars,og er et stabilt klima og ikke for varmt. Nå er det ca 26-28 gr der. Så tror dette skal bli 14 dager med litt avslappning og hygge . Mine foreldre er også med oss på høstreisene. Og vi har det helt supert sammen:)  Reiser hit lørdag morgen.


Så nå kan en snart bare begynne og telle ned timene til turen går inn til Gardermoen.

Vi blogges igjen,og må alle ha en fortsatt fin tid fremover. Klem fra 

 

Gleden med å gi litt til trengende:)

Som jeg skrev på forrige innlegg så skulle jeg legge ut mere fra sommerens produksjon. Jeg har tenkt mye på og strikke noe som * noen virkelig* kunne trenge. Og ikke bare strikke for og strikke bare for morro skyld. Så når jeg ble kjent med en samaritan som jobber i Oslo kommune og har sin jobb med og ta seg av rusmisbrukere,og da var jeg ikke sen med å finne frem garn og starte med å lage noe for hender føtter og hoder for noen. Ja jeg kan ikke klare og hjelpe alle,men tanken bak dette er for meg det som teller♥ Så utover høsten så skal jeg strikke mere og sende til Oslo. Så kan jeg gjøre noen glade for så lite,så hvorfor ikke glede flere. Her er litt av det jeg har strikket og avlevert i sommer.


Har brukt opp litt restegarn,og noe med og uten mønster.

Ønsker Dere alle en fortsatt fin sensommeruke,og jeg takker for flotte ord fra Dere som har lagt igjen en kommentar fra forrige innlegg:)

Stor klem fra

Legger med et bilde fra en vakker bukett jeg fikk fra gode venner i sommer:))

Kjole og bolero.

Ja nå er det på tide med en liten oppdatering fra meg igjen,har ikke vært den helt store iveren heller i sommer med innlegg. Men nå som jeg er hjemme fra vogna så passer det og få gitt et lite livstegn her. Mellom sorger og gleder i sommer har jeg strikket litt forskjellige ting. Har en veldig snill eldre dame ved siden av meg på campingen som desverre har begynt og se litt dårlig. Så jeg tok på meg og strikke for henne denne kjolen her som skal til hennes oldebarn i Italia. Og resultatet ble jo nydelig i denne svake rosafargen.

Kjolen er strikket av Mandarin petit på pinne nr 3 og i størrelse 3 år. Mange masker og mye flott mønster. Og en liten bolero syntes jeg det måtte høre til. Enkel og anvennelig.

Jeg har noe småtteri som blogges ut fortløpende her. Og så må jeg beklage så mye at jeg ikke har fått sett så mye på bloggene til Dere andre her enda . Men jeg skal starte nå i helgen med og titte litt igjennom på flere av mine faste bloggvenner:)) Har vært en trist tid for meg nå da flere kjære har gått bort i sommer,,og den siste var min svigermor som døde brått fra oss. Så har ikke hatt den store orken til og blogge. Men har god tid utover høsten.

Jeg vil få ønske alle en fin sensommerhelg og nyt den:)