Feriebilder.

Hei på Dere alle:)

Ja nå er det vel kanskje på tide med en aldri så liten oppdatering fra meg igjen også,hvet det er noen som venter på litt feriebilder. Men denne uken her har gått med til så mye annet,og har derfor ikke fått blogget noe,men med det triste været en har her nå i dag så passer det godt og legge ut noen bilder fra ferien våres. Jeg lengter allerede tilbake til solen og varmen,tror ikke jeg får for mye av det. Men planen er en ny tur utover vinteren igjen,om ikke før:)

Vi var 14 dager på Puerto Rico og her går det en fin gangvei ved sjøen over mot Amadores som er kjent for den fine stranden som er laget. Sanden er dessuten importert fra Karibien. Helt nydelig strand og et forfriskende Atlanterhavsvann.

Dette er fra Amadores. Helt nydelig strand som jeg vil tilbake til ♥

Denne dagen var vi heldige med at den verste disen var vekk,for vi kunne faktisk se Teide på Tenerife. Her kan en skimte snø på toppen.

Og når kvelden kom så kunne vi kose oss med noe godt i glasset på hotellet.

Og garnityret var jo ikke langt unna til denne drikken heller.

En tidlig morgen når vi gikk ut på terassen så det ut som det kom masse røk innover fra havet,,dette spredde seg ganske fort utover og det seg oppover mot fjellene og hotellene ble helt usynlige en lang stund. Ikke luktet det noe røk heller,så lurte jo på hva dette var. Er et værfenomen som heter Calima,og det kan du lese om her http://no.wikipedia.org/wiki/Calima  og slik så det ut fra der vi satt og så dette.

Dette er bare starten på dette,,tilslutt så vi absolutt ikke hotellene i bakgrunnen,men det vedvarte ikke hele dagen(heldigvis). Men syntes selv det var artig og få oppleve slikt som ikke skjer så veldig ofte.

Men ferier tar som regel en ende og så kom vi hjem til et skikkelig ufyselig vær,og som bildet viser her så er det et tett og stort skydekke under oss. Ja nærmet seg Norge igjen da ja.

Dette var noe av mine bilder fra ferien. Skal snart starte på en runde med bloggbesøk igjen,har bare ikke vært noe særlig på her denne uken. Så kommer snart mine venner:)) Må også få takke for alle kose kommentarer fra tidligere innlegg.

Klem fra