Små sjal i babyull.

Jeg fortsetter i det små med strikkingen min her,og denne gangen har det blitt to små sjal som er strikket i babyull. Og ikke minst er det lettvint og bare strikke rettmasker selv om jeg liker mønster aller best. Men litt forandring fryder sies det. En liten blomsterpynt gjør jo litt ekstra ihvertfall.

Må Dere alle ha en fortsatt fin dag og snart er det jammen helg igjen,,dagene flyr fort:)

Klem til alle fra

Teshas Baggyluer.

Jeg fortsetter i det samme sporet med og strikke småtterier,og samtidig få brukt op litt garn som bare ligger der ubrukt. Denne gangen så har det blitt et par luer i gullgarn fra Spar-kjøp. Deilig garn som er ypperlig til luer som skal varme noen hoder i kommende vinter.

Oppskriften har jeg funnet hos en dame med mye flotte oppskrifter og som er en dyktig strikkerske. Så ta en titt her hos http://tesha.wordpress.com  Flere fine mønster har hun laget og oversatt også. Så dette er Teshas Baggylue.

Har fulgt oppskriften til punkt og prikke på denne.

Her har jeg strikket den i bare rettmasker rundt og rundt. Så tusen takk for at du deler med deg av flotte mønster Tesha.

Må få takke hver og en av Dere for alle flotte kommentarer på mine tidligere innlegg om strikking. Nå skal jeg avgårde til fysioen og få litt pleie og ekstra trim. Vi blogges mere.

Klem fra

Fortsatt litt småtteri.

Som overskriften sier blir det litt småstrikk fra min strikkepinne nå,,men jeg prøver og få bukt på bomullsgarnet mitt(blir aldri tomt) så noen kluter har det blitt. Greie smågaver og gi bort til gode venner. Litt godt og ha noe i hendene som ikke krever så mye oppmerksomhet. Klarer ikke sitte så lenge om gangen heller,,må stadig rusle rundt og bevege kroppen da den ikke er snill mot meg nå. Men er viktig med litt trim også:)

Ønsker alle en fortsatt fin uke. Klem til Dere alle

Diamanter og Elf Clobber.

Har strikket Diamanter og Elf Clobber igjen,,men fortsatt like artige og strikke/hekle. Disse har jeg strikket på bestilling,så håper mottakeren blir fornøyd også.

Dette paret har jeg satt sammen etter fri fantasi,og skal til en liten pike som liker og pynte seg:))

Ja det var det jeg hadde og vise frem her i denne stund. Men har noe på pinnen igjen. Så kommer med mere etterhvert.      

Ønsker alle en fortsatt fin dag og en flott helg som kommer igjen,,,ja dagene går unna nå.

Stor høstklem fra

http://www.ravelry.com/patterns/library/elf-clobber

Sokker i flere farger.

Nå er det kanskje på tide og få lagt ut litt fra strikkefronten igjen,er visst lenge siden sist. Men jeg har ikke laget noe stort og flott i det siste,men litt småplukk har det nå blitt ihvertfall. Jeg er veldig glad i mønsteret på Kerttu sokker,så noen par har det nå blitt. Greie smågaver og gi bort også. Ellers merker vi at høsten kommer mer og mer snikende på nå. Har hatt to dager med sol her,men så lenge kulde og snø holder seg vekk lenge enda,så skal en ikke klage.

http://www.ravelry.com/patterns/library/kerttu–sukat—kerttu-socks