Mamma 70 år i dag:)

Vil få legge ut bilde av min kjære mamma som i dag har rundet 70år,vi har feiret og hatt en veldig hyggelig kveld med god mat og drikke. Dette  bildet ble tatt i Tunisia høsten 2010,,og her svingte hun seg i dansen med en veldig kjekk ung Tuniser:)) 

Samtidig vil jeg få ønske alle en riktig fin adventstid med masse hygge  og ikke for mye stress:)) Jul blir det uansett.

Stor klem fra

Helgens strikkekos:)

Heisann:)  Fikk et lite oppdrag på og strikke luer,og disse ble til nå i helgen. Håper dem vil falle i smak bare. Denne er strikket i Nepalgarnet som er et mykt og godt garn til dette formålet.

Og denne her er strikket av Vestlandsgarn og mønsteret er Grace Lace Beret.

Men ikke lett og ta bilder på nesten helt hvitt inne på kveldtid. Nå er det litt dukkeklær som står på bestillingen.

Må Dere alle få en riktig fin uke videre. Klem fra

Nisser med ordentlig skjegg:)

Har jo gjerne strikket noen nisser og tovet til jul,,og denne gangen måtte jeg jo bare sette igang. Var jo så heldig at min snille venninne hadde fått tak i ekte lammehår til meg. Og jeg syntes det selv er mye mere liv på disse karene her nå.  Og mere lammeull har jeg igjen.Tjo ho:)

Så dette var noe av det jeg har bedrevet med den siste tiden. Nå er det fredag og igjen tv kveld og kanskje noe godt på bordet. Nytt garn er kjøpt inn og noen små strikkebestillinger skal startes på:)  Tusen takk alle sammen for alle koselige ord Dere legger igjen her hos meg.  Så en riktig god helg ønsker jeg alle mine bloggvenner og andre kjente.

Klem fra

En liten engel på en blomst.

Fikk jo se at Grete hadde sydd seg en nydelig engel her om dagen,og det fristet det meg også til og gjøre. Men jeg har jo ikke noen sykunnskaper så da ble det en strikket engel her. Mønsteret er fra ukebladet i 1991.

Tynt garn og litt småpirk med slikt småtteri.  Men tålmodighet er en dyd sies det:))

Enda et lite sjal.

Har igjen strikket opp litt fra garnlageret mitt,,og igjen ble det et lite og lett sjal i babyull. Går jo utrolig fort og strikke disse. Og med den lille blomsten så er det ferdig pyntet.

Fargen lyver litt på bildet,,men det skal være lyseblått:)