Se min kjole.

Igjen så kommer det mere nye klær til dukken,og begge antrekkene er strikket i tynt baby garn og på pinne nr 2½-3. Så det tar tid og få slikt småtteri ferdig også. Dessuten er jeg litt ekstra raus på maskene på kjolen,,liker litt vidde. Og selv om det “bare“er dukkeklær så syntes jeg det også skal være pent. Litt artigere og kunne selge og gi bort da:) Er mange som mener det kun er gamle damer som sitter med slikt pyssleri…..hihihi…. Men får tro hva dem vil for min del,for dette er artig og lage uansett alder:)

 

Og igjen er det noe nytt på pinnen,,kjøpt et nytt hefte med mønster,,så det er mye som frister der.

Og igjen vil jeg få si takk for alle skjønne kommentarer fra Dere alle ♥

 

Penkjole til Baby Born.

Denne helgen har jeg strikket en liten bunad til dukken,og dette er noe som tar tid da jeg ikke er så glad i og strikke mønsterstrikk. Men artig er det også. Samtidig er det jo en fin form for og holde dette ved like.  Sikkert flere som begynner og bli lei av mine dukkeklær her nå…..men fortsatt blir det slik litt til 🙂 

Vil også få si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg får her. Og ønsker alle en riktig fin uke:))

                                

                                                                                             

Mere klær til dukken.

Nå er mere av klærne til baby born dukken klare her,og jammen tar det tid i og få sydd på knapper og tredd strikk i bukselinningen. Men nå kan ihvertfall dukken velge og vrake i klær for helgen. Det sies at klær skaper folk,,og selv om denne her er i noe hardplast så er det også fint med noe nytt:) Fortsatt er det bestillinger dette,og restegarn nok til mye mere♥

Og med dette vil jeg få ønske hver og en av Dere der ute en riktig så fin helg:)

        

Kjoler til små dukker.

Har igjen strikket og fortsetter med noe nytt i klesveien til Baby born dukken. Så nå får jeg heldigvis brukt litt mere av mitt restegarn til noe * nyttig * igjen. Dessuten så syntes jeg dette er et artig strikk og holde på med nå,,og så er det faktisk bestillinger dette også:)  Så nå vil det komme litt mere etterhvert her av slikt strikk snart,,ja bare jeg får somlet meg til og sy i knapper på mere som er klart alt,,,,ikke alt som går like fort som strikkepinnene da:))

Løfter bare litt på kjolen for og vise at truse er også på:)

 

Det blir noen glade farger og forhåpentligvis også noen glade små barn som skal ha dette:) Mere kommer snart.

Stor klem fra

Nye luer og en engel kom i posten

Heisann:)  Føler jeg har hatt en litt treg start med blogging her nå på nyåret,,men når en ikke har noe fornuftig og blogge om så får det bare være. Men har vært innom og tittet og lest hos flere av Dere,,men desverre har ikke alle fått noen kommentarer fra meg. Som sagt så har * gløden * vært litt laber nå. Men kommer nok sterkere tilbake igjen snart. Er jo mange som er flinke til og skrive innlegg hver dag,,ja kanskje flere om dagen. Så har nok ikke fått med meg alt som skjer eller har skjedd. Så beklager alle Dere som jeg ikke har gitt noen kommentarer til. Men mine strikkepinner går fortsatt sin vante gang,,så denne gleden er der fortsatt:))

Jeg starter det nye året som jeg avsluttet det gamle med og legge ut 2 nye luer som også er en bestilling. Men kommer noe småtteri etterhvert igjen.

Og så vil jeg vise frem en liten vakker engel jeg var så heldig og få av solkro i posten her en dag. Så mange tusen takk,for jeg elsker pynteengler i alle varianter. Så du traff blink her:))

Vil få takke for alle vennlige og rosende ord fra hver og en av Dere gjennom året som gikk,det gir meg en glede og holde på med mine håndarbeider om det er stort eller smått ♥ Så fortsatt fin start på året til alle:))

Klem fra