Nå er det stopp!

Etter en lang periode med strikking av dukkeklær så tar jeg nå en pause fra dette. Men har kost meg veldig med dette,,så kan nok tenkes det blir noe mere…….men ikke nå:) Har heller ikke noe spesielt på gang,,men noe finner jeg sikkert på og strikke. Er mange muligheter,men fantasien stopper opp…:)  Ellers vil jeg bare få takke alle Dere som la inn gode ord når jeg mistet min fine parakitt forrige søndag,,dette var fint av Dere….så fortsatt er det trist og ikke høre kvittringen….:(( Men har i dag vært i kontakt med en fugleoppdretter,så noe på gang har jeg utover:)

Et vårlig sett til dukken:)

Og rosa må det igjen bli:)

Må Dere alle ha en fin uke som kanskje blir enda mere vårlig,det hjelper for hver dag som går:)
Klem fra

 

 

Min flotte trofaste parakitt:)

For bare noen dager siden la jeg ut et bilde av min flotte nymfeparakitt,,,nå er han desverre forlatt denne trygge plassen i stuen og igjen sitter jeg med et tomt bur og ingen som kvittret på meg i dag tidlig. Og jeg savner også at han kom og satt seg på skulderen min og at jeg også skulle klø han på hodet.  Desverre ble han veldig syk i helgen,og måtte tilslutt finne en helgevakt veterinær i går,og det var ikke noe mere og gjøre for han. Jeg sitter i dag helt apatisk og ja faktisk så sørger jeg over min trofaste og pene venn gjennom nesten 15 år.  Den hadde et godt liv og kunne fly fritt i huset og var et familiemedlem også. Desverre er det slik at fugler ikke viser hvor syke dem egentlig er føre det er for sent til og gjøre noe,,det er jo et dyrs instinkt og gjemme seg når dem har vondt. Og Lucky prøvde og gjøre det i bunnen av buret sitt,,,men han fikk sovne pent inn etter en sprøyte.  Nå er det sikkert mange som ler over at en kan sørge over en fugl,,men ja det gjør jeg virkelig. Tror egentlig jeg aldri har grått så mye noen gang,,og det stopper ikke heller. Det er stilt i stuen,,ingen som kvittrer,,bordet han sto på er tomt.  Ja en liten venn var han ♥

Vakker og pen i fjærdrakten,,og du var min lille *Lucky*

Klem fra

Kunstverk og noe søtt:)

Kommer med noen små tips for alle som vil lage noe * enkelt * for helgen eller vil pynte opp et festbord,,,nei dette er nok ikke så lett som det ser ut som. Bildene her er fra forskjellige steder vi har spist når vi har hatt all inclusive på feriemålet. Det er bare så flott at jeg må få vise dette frem.

Her bruker dem både grønnsaker og større frukter til og skjere ut flotte figurer som bordpynt i matsalene.

Og for Dere som vil bake en kake eller to så har jeg noen forslag her også,,er bare og bruke fantasien……hihihi….

Tror jeg må innrømme at jeg har smakt på nesten hver kake,,og fantastisk godt var det:)))

Så er det noe rart en koser seg på en all inclusive ferie…..♥

Gult må det bli:)

Etter en liten tid som * rosablogger* er det nå dags for litt andre farger på dukkeklærne her,det går jo mot vår og da må jo også klærne få en litt anelse av det også. Så nå er det gult som gjelder denne gangen. Her er det rene påskeværet i dag,,sol og blå himmel og med noen varmegrader i luften,,det er en herlig tid vi går i møte nå,,,og en må bli glad over det:)

Her ser jeg nå at både bukse lue og sokker er blått,,men fargen skal være grønt,,men pytt pytt hva gjør vel det:)

Og når det nå først er gult på innlegget ,så setter jeg inn bilde av min flotte gule og hvite nymfeparakitt.

Så med dette må jeg få ønske alle en fortsatt fin dag:)

En glad dag til alle mødre:))

                                          

                                                                   
                                                 

                                                                

                                      

                                           

Rosa må det bli igjen.

Ja som fleste nå har fått med seg her,,så strikkes det “ dukkeklær“og jeg har vel fått en mani på dette også nå,,,ja noen laster må en jo få ha,, . Men gir meg ikke med dette,,så tror nok kanskje en vårlig kåpe med litt tilbehør vil dukke opp etterhvert også:)

                          Er jo vårlig denne her også i en deilig rosafarge:)

                          

Rosa må det være.

Fortsatt strikkes det dukkeklær her,og jeg bare elsker dette småpysselet. Så fortsetter litt til når lysten er der:) Denne gangen er det blitt strikket i et garn fra Nille,ganske så tynt garn men godt og holde på med. 

Og igjen må jeg si takk for flotte kommentarer,og at Dere fortsatt følger med:)

God søndag til alle sammen. Klem fra

                                      

Noe deilig i vente…

På en slik en kald dag så drømmer jeg om gode varme dager igjen,,ja faktisk så er det kun 6 uker i dag til vi drar nedover til Puerto Rico igjen. Samme hotell som sist vinter også….

Her bor vi i høyden og har en flott utsikt og med sol fra morgen til kveld. Og kun noen meter fra shoppingsenteret Europa.

Skal ikke klage på denne utsikten her,og bare det og sitte ute med kaffekoppen på morgenen og nyte dette synet…

Her bor vi nærAmadores,så blir helt sikkert noen rusleturer ned på denne skjønne stranden også..og gå ned er enkelt,,men skrekk og gru på turen tilbake. Men drosjer er det nok av der,,og ganske billig.

Så nå kan jeg begynne nedtellingen til ferien,,så er det noe rart jeg smiler og er glad her:))

Er det en ting som er sikkert,,så skal jeg kose meg her i 14 dager:))

 

Helsebringende for kropp og sjel dette:)