Våres nye Hobby.

Jeg starter med og vise frem noen bilder fra våres nye campingvogn som vi får til mandag,,en Hobby Prestige 2012modell. Denne kjøpte vi for noen uker siden,og ettersom vi har vært på ferie nå så har forhandleren hatt tid til og få den helt ferdigstilt med diverse utsyr som skulle på plass. Så blir både spennende og artig med noe nytt igjen. Vognen vi hadde gikk nå på sitt 13.år,,og forteltet har vært sydd om og var ikke av beste kvalitet lenger,og litt fukt i et par hjørner i vogna også. Så nå får vi litt og gjøre i påsken igjen. Men denne gangen kommer den renvasket og bare til og flytte rett inn.  Kommer med flere bilder når alt er på plass igjen.

Dette blir en lys innredet vogn som jeg kommmer til og kose meg masse i utover våren og sommeren. Så flere bilder kommer snart:)

Her er jeg igjen:))

Da har jeg igjen kommet hjem etter en herlig og flott ferie i Puerto Rico etter 14 dager med sol og masse deilig varme.  Men nå skjer det så mye her om dagen,så noe særlig blogging og bilder blir det litt labert med noen dager fremover nå.  Men vil legge ut litt etterhvert som saker og ting faller på plass igjen. Og jeg skal også prøve og få tittet innom flere av Dere også,,men må bare få unna litt først på hjemmefronten:)

En riktig god helg ønsker jeg Dere alle sammen. Klem fra

Zalo-kjoler og noen kluter.

Etter og ha tittet litt rundt på flere blogger som jeg ikke har besøkt før,,så fant jeg endelig mønster på zalokjolen. Hadde nok sikkert klart og heklet denne uten mønster ettersom jeg tidligere har heklet kjolegrytekluter,,og er jo den samme fremgangsmåten men med litt flere luftmasker og litt lengre lengde. Og mønster fant  jeg her  http://bagatellar.blogspot.com 

Jeg har heklet dem i Gjestal Bomullsport og nål nr 3. Så flere  skal det bli av disse,,har allerede gitt bort en,og min venninne skal også få syntes jeg ettersom hun rett og slett fortjener det:))

Så har det også blitt noen nye kjøkkenkluter,,lite spennende og vise frem,,men skitt au :))

Dette var det som ble utrettet her i helgen mens andre slet seg gjennom både 3 og 5 mil på ski:)) Og ikke forglemme skiskytingen:)) 

Nå blir det vel ikke så mye mere håndarbeid,,pakking er prioritert her nå ettersom jeg onsdag morgen sitter på flyet til Gran Canaria…..oh jeg gleder meg….til mye fremover nå:))

Og takk igjen for alle koselige kommentarer på tidligere innlegg. Klem fra

 

 

Så ble det strikket litt igjen.

Nå har jeg noe og vise frem her igjen,,skrev jo at jeg manglet ideer og ikke visste hva jeg skulle strikke. Men etter og ha mottatt diverse mønster fra snille hjelpsomme bloggere her,og min venninne som kom med en bærepose full med deilig tykt bomulsgarn så ble ikke valget vanskelig alikevel. To puter med forskjellig mønster har det nå blitt. Og den hvite  kjenner Dere sikkert igjen fra Venkesstrikk  og fletter er jo bare så artig og strikke.

Og denne lyse rosa er strikket på samme måte som mine favorittluer.

Så flere puter blir det garantert utover våren,for dette var et artig arbeid og holde på med. Men nå har heklenålen kommet frem og litt småsyssel blir det frem til jeg om noen dager drar nedover til Gran Canaria igjen:) For garn og pinner drar jeg aldri med meg på slike turer.

En fortsatt fin helg til Dere alle der ute:) Klem fra

Litt om strikking,og noe og glede seg til:)

Nå har det vært rolig noen dager fra meg her,,men det er ikke alltid jeg føler for og sette meg foran denne skjermen. Og nå har jeg ikke noe og vise frem av ferdige strikkesaker,,men det kommer etterhvert. Jeg hadde ikke noen spesielle planer om hva jeg skulle starte på og strikke etter alle plaggene til dukken var ferdig. Men det er fortsatt mange  snille bloggere rundt som kom med flere forslag om hva jeg kunne starte på. Og jeg fikk også flere mønster på diverse saker som jeg kunne strikke. Så plutselig måtte jeg nesten velge hva skal jeg starte på,,,,,litt av et luksusproblem dette:) Men min snille venninne kom med en bærepose full av garn til meg om fredag,,og dette garnet er jo perfekt til det jeg nå holder på med nå. Så mange takk alle snille jenter/damer som gir meg tips og råd og mønster:)

Ellers er det fortsatt et stort savn etter min parakitt som desverre måtte avlives,,og det er noe som mangler her i huset,,noen ganger er det nesten så jeg går og leter etter den her,,er liksom som jeg hører den roper. Men som jeg skrev for en tid siden så har jeg vært i kontakt med en fugleoppdretter,,og jeg er heldig for i begynnelsen av april kan jeg dra og hente meg en ny liten kamerat som nettopp er blitt klekket ut. Og denne gangen blir det en undulat som skal bli min nye husboer:) Så gjett om jeg gleder meg:)) Dette bildet her er fra fugleparet som har fått barn,,så blir spennende og se hvilke fargekombinasjoner dette gir. Tror selv det blir pene fugler jeg:)

Så nå må jeg få kjøpt et nytt bur og tilbehør snart. Og jeg ser frem til kvitter og litt liv i stuen igjen.

 Nå skal jeg ta en titt hos flere her,,og så kommer jeg tilbake med mere en annen dag. Og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger som har kommet inn både her og på mailer:)