Kosegutten min:)

Ja nå er jeg her igjen med noen nye bilder av min lille undulat Mino som er blitt både husvarm og mere og mere tam::) Det er masse hygge og koselige lekestunder her på kveldene nå,,og igjen har jeg ikke hjerte til og la et dyr sitte i buret time etter time. Så gutten får være mye ute og fly rundt her og sitte på skulder og ikke minst i mitt håndarbeide som er veldig spennende for han.  Disse bildene her viser egentlig hvor tillitsfull han er blitt på hendene våres,,så her er han i lek med hendene til min mann. I skrivende stund nå så hopper han rundt på tastaturet og tror jeg leker med han,,må bare passe på så ikke noe skitt legger seg ned mellom bokstavene,,hihi,,,,,:)


Er det noe rart jeg er blitt glad i denne lille skjønnheten,,,og her sitter han på en avblomstret orkide i vinduet,så nå venter jeg til høsten med og kjøpe inn noe nytt til vinduene:)

Så nå ønsker vi alle sammen både dyreeiere og alle uten en fin fortsettelse på dette herlige været vi har hatt i dag,,og ønske mai måned velkommen:)

En koseklem til alle mine kjære bloggvenner og andre kjente.

En hatt til dorullen.

Nå har jeg igjen heklet litt småtteri og denne dorullhatten fant jeg faktisk mønster til her på nettet,,og den måtte jeg jo bare prøve meg på. Og slik ble resultatet av et nøste Gjestal Babybomull og en heklenål,,og en dorull:)

En litt artig sak som kan pynte opp på badet:)

 

Solnedgang i Østfold.

Ettersom det har regnet ganske så godt i et par dager nå så vil jeg vise bilder fra tirsdag kveld når vi kom kjørende mot Sannesundsbroen og så denne nydelige solnedgangen mot vest,,bildene har jeg knipset fra bilen og i fart. Men dette er bare helt himmelskt:)

Men desverre har det mer eller mindre regnet siden den kvelden,,,,men nå er vi igjen blitt lovet pent vær,,,,men den har vi hørt før:))

Litt av hvert.

Jepp det er liv i meg her fortsatt,men har ikke hatt noe særlig og verken skrive om eller vise frem. Men litt håndarbeider kommer sikkert her i helgen,,for min heklenål og strikkepinne går sin vante gang med unntak at jeg stadig har en som henger i garnet mitt,,,,,ja lille Mino er en som skal ha oppmerksomhet her nå:) Så det tar litt lengre tid og få noe ferdig nå. Og formen har ikke vært helt på topp i det siste heller,,men skal ikke beklage meg  her. Nå er det jo tid for litt uteplanting i potter og bed igjen,så ville ihvertfall vise noen bilder fra Puerto Rico med noen blomster som ble tatt . Jeg må nok bli flinkere til og ta flere bilder av slikt også,,,men en lærer så lenge man lever sies det:)

Her kunne jeg nok ha gått nærmere,,men det var et praktfull syn med alle skjønne Spanske margeritter i flotte farger.

Her er det håndmating av en due,,men kan jo vise frem 2 turtelduer fra ferien i mars.

Og her er den kjempeglade innkasteren som tok bildet av oss,,og han slapp og hive oss inn eller ut,,for hit gikk vi frivllig nesten hver kveld og tok en mojito:)

Så deg møter vi igjen til høsten:))

Vil samtidig få ønske alle en suveren helg og håpe at værgudene er snille med oss:))

Stor klem fra

 

 

 

 

 

 

 

Flere som vil lære og strikke:)

Nå er det ikke så lett og få strikket i fred og ro lenger,,ja som en ser så er den lille krabaten min også veldig opptatt av mitt garn og strikkepinner. Så er enda godt jeg ikke har noe som haster på pinnen nå.  Er tydelig at han vil leke og ha min oppmerksomhet hele tiden. Så slik blir det sikkert en stund fremover…….:)

Denne fargen må jeg nok beskue litt til…..,men litt snadder i skålen er heller ikke og forakte nei:)

Men matmor skal nok ikke få være så lenge i fred for meg 🙂

Ønsker alle en riktig fin uke og en ekstra hilsen til alle dyrevenner:) Klem fra

Babysokker.

Heisann:)  Ja nå har jeg fått strikket litt småsaker her igjen. Fikk en bestilling på noen babysokker. Så det er sjelden jeg sier nei til dette. Men etter og ha sett så mange som har strikket Baby-converse så måtte jeg også prøve på det . Men tror jeg skal lage et nytt par igjen,,er liksom ikke helt fornøyd med disse. Men neste par kanskje??

 Mønster fant jeg hos http://strikkogkos.blogg.no/1331488752_oppskriften_p_babycon.html

Men dette paret her går som en lek,,men har jo strikket mange av disse.

 Med dette vil jeg få ønske alle en fortsatt fin vårlig søndag i april:)

Klem fra

Noen varmende bilder fra Mogan

Ja nå syntes jeg tiden går veldig fort,,er faktisk 2 uker siden jeg kom hjem fra Puerto Rico. Og igjen var vi veldig heldig med været der og hadde 14 dager med nydelig sol og behagelig varme. Dagene går jo stort sett til og kose seg i en solseng og ta en dukkert i bassenget når en følte seg litt ekstra het i kroppen. Vi har vært her flere ganger nå,,så en hvet hvor en skal gå for og få en ekstra god middag når kveldene kommer. Og avslutte kvelden med noe godt i glasset:) Men denne gangen gjorde vi noe vi har snakket om gang på gang,,er egentlig flaut og ikke ha vært på denne båtturen føre nå til Mogan. Men faktisk så tok bena fatt og gikk ned alle trappene til havnen og endelig ble det en fin båttur til skjønne Mogan,en kort men fin båttur ble det.

Ja her er jeg ombord i god tid…


Dette bildet er fra Amadores stranden som er helt nydelig med det hvite pene sanden.Ja det er en god grunn for at jeg velger båt fremfor en buss utover til Mogan,,,styggbratt og med mye busser som skal frem.


Men nå får en sett litt mere fra yttersiden av øya også,,utrolig flotte grotter her.

Se bare hvordan dette hotellet ligger i høyden,,og her hvet jeg en blogger har ferien sin nå uten og nevne navn.

Bildet er også tatt fra vannet.


Her er vi ankommet til Mogan,,og en liten yndig plass med masse folk overalt. Men fikk tittet litt rundt og sett det vi ville se.


Her ligger det mange båter tett i tett,,og faktisk flere store seilere med Norske flagg i mastene. Er visst mange som overvintrer i denne havnen i Mogan,,og for mange som skal videre ut på det store hav er det her dem gjør seg klare med forsyninger føre ferden går videre. Ja en slik tur hadde jeg nok ikke taklet,,men og overvintre her hadde sikkert godt greit:)
Måtte bare ta et bilde av dette skiltet her i Mogan,,,og her var det masse skinn og lærvarer.


Mat må en ha,,og i denne restauranten var det mye godt og velge i,,,en kyllingsalat til mannen,og en fiskesuppe som er kjent her ute,og ja dette var en ren nytelse og innta etter flere dager med grillet og stekt kjøtt:) Så skal du en tur hit,,så vil jeg også anbefale denne fiskesuppen:)


Denne herligheten er jeg så heldig og kunne spise igjen,,for til høsten er vi tilbake her igjen:)Skjønne Hawairoser i full blomst og knupper måtte bare få en oppmerksomhet også…

Dette var noen smakebiter fra Mogan,,og vi kommer tilbake. Det er helt sikkert:)

Og etter en slik fin dag så måtte vi bare nyte noe godt på terassen når vi kom tilbake,,faktisk ble det noe godt hver dag:)


Ja slike temperaturer kan en ikke klage på når kvelden kommer:)

Kommer nok med flere bilder utover:) Klem fra

 

   

   

 

Undulaten Mino:)

Nå har jeg hatt Mino i en uke og han er nå 4 uker og 6 dager gammel,,en herlig liten kosegutt som jeg nå begynner og få ganske tam allerede. Har latt han stå i buret og  pratet masse med han i en rolig tone,,,og latt han gjøre seg kjent her i stuen. Dessuten har den gjort seg kjent med hånden min,,slik er det med hånden som mater:) Men i går lot jeg den få komme ut av buret og prøve seg på en liten flytur i stuen,,obs her må en følge med,,ned med persienner for mange farer på lur. Det ble noen bomturer da han ikke klarte og lande der den ville. Men tilslutt fant den seg en fin plass i hengepotta med blomsten i vinduet. Så dette syntes jeg selv har gått overraskende fort og få den slik,,men etter jeg mistet min parakitt i februar så har jeg igjen fått en nydelig liten venn og bli glad i ♥ Her er noen bilder fra i går.

Han er bare så skjønn denne lille gutten min:))

Tre ting på en uke.

Jeg håper alle har hatt en flott påskehelg og nå går den mot slutten for denne gangen. Dagen i dag startet med regn og dermed ble det en innedag med fyr i ovnen og faktisk tok jeg frem hekletøyet igjen. Har ikke rørt håndarbeider på lang tid nå,,og det har sine grunner da så mye annet har fått min oppmerksomhet igjen. Men som sikkert fler nå hvet så har vi skaffet oss en ny campingvogn og ikke minst en liten undulat som også skal ha både stell og litt oppmerksomhet. Så påsken nå har gått med til og kjøre frem og tilbake fra campingen og alt som ble tatt ut fra den gamle skal jo inn igjen i den nye. Og er utrolig hvor mye det var i skapene,men nå har jeg sortert og kvittet meg med mye unødvendig ting. Men forteltet drøyer vi litt med og sette opp ettersom en vil være sikker på at det ikke kommer noe mere snø her. Og fortsatt er vi jo tidlig i april enda,,men er bare og håpe varmen og våren slår til for fullt snart. Her er noen bilder frasist mandag når vi fikk den nye på plass,men litt vedmodig og se at den forrige dro fra oss. Men den var like pen og velholdt,så allerde dagen etterpå var den solgt alt. Men er jo artig med noe nytt også.

Her er den dratt frem fra plassen,,og nå kommer selgeren kjørende med våres nye Hobby.

Og her er den nå blitt dratt inn på sin plass. Så litt justeringer med høyde og få satt på støtter så står den nå som den skal.

Her er altså en ny vogn og ikke minst en ganske så ny bil også som vi hentet i Oslo om onsdag,,så nå tror jeg selv vi skal være ganske så fornøyde over og ha sluppet unna flere reperasjoner av en bil som begynte og gå på helsen løs,,blir dyrt med gamle biler også.

Da dette er en stille og rolig plass tidlig på våren kan en høre fugler som kvitter og hakkespettene som er i full gang med og jobbe med trærne,,fikk listet meg litt innpå og fikk tatt noen bilder,,men ikke så veldig klare. Men kan se flotte farger på den.
 

Så et bilde utover sjøen med singløya og litt av Hvaler i bakgrunnen i det solen gikk ned i går,,og en kunne skimte at et annet vær var på vei innover med regn.

Så her er det vi tilbringer mange helger utover våren nå,,og hele sommeren igjennom. Dessuten er det bare 20/25 min kjøring fra våres hjem til vi er på denne herlige plassen i Skjebergkilen. Ja her er det rom for stillhet og en kan virkelig nyte dagene som den kommer:))

Ettersom det nå har vært påske og hatt litt annet og foreta seg så har blogging vært nedprioritert,,så må bare beklage at jeg ikke har fått lest og kommentert hos mange av Dere. Men litt har jeg fått med meg her,,så er glad for og lese at mange har brukt dagene med utflukter og hygget seg så godt det lar seg gjøre. Litt godt og komme seg ut av døren og kunne bruke noen fine dager til annet en å sitte foran denne skjermen. Med dette ønsker jeg alle en fortsatt fin april måned:)

En vårlig hilsen fra