Strikking og flere brikker

Heisann 🙂  Nå har det ikke blitt så mye håndarbeider i det siste,,men har strikket en hel enkel pute i et billig bomullsgarn fra Spar Kjøp som jeg har tatt med ut i vogna. Denne måler 40×40 og er en passende størrelse i denne lille sofaen. Mere til pynt en til bruk.

Men fikk helt mani på disse brikkene som jeg fikk brukt opp litt mere restegarn på,,og med et bånd i kanten så kan dem brukes som pynt på lokk også. For Dere som lurer så skal jeg ikke ha alle selv,,liker og gi bort litt til snille piker/damer:)

Mønster er og finne på Drops Design og veldig enkle og dekorative til sitt bruk.

Nå er jeg klar for og ta noen dager ut i recidensen igjen,,og med dette fine været så skal jeg kose meg i solen og fortsette med et nytt prosjekt som jeg har fått. Ser kanskje at kurven er klar med garn og en meget stor dukke som skal kles opp:) Så ikke vanskelig og skjønne hva som skal lages.

 

Vil få ønske alle en fortsatt solrik og fin uke,og en hyggelig pinsehelg som står for tur. Kan nok hende jeg stikker innom bloggen en eller annen dag,,,men nå er det været som bestemmer det. Dessuten så har jeg ikke alltid så mye på hjertet eller og vise frem her.

En flott dag videre ønskes fra

 

Litt småplukk fra siste dagene.

Har vært i vogna noen dager nå,,faktisk fra 16 mai og hjem i går igjen. Så 17. mai våknet vi til et skikkelig regnvær og tenkte at nå går grillingen og kosen ute rett vest,,men utrolig nok klarnet været opp og vi fikk en flott dag med sol og kunne være ute hele dagen. Vi hadde gjester på grillmat og kake som jeg gjorde ferdig i vogna,,så en Pavlova kake var en fulltreffer,,og grillmat og tilbehør smakte godt.

Dette er første gangen jeg har laget en slik kake,,og skal ikke bli den siste av dette slaget heller,,enkelt og smakelig:)

Vi var så heldige at på17.mai morgenen så fikk vi noen nydratte ørreter av en fastboende her ute,,så pakket dem i folie med smør og vårløk og på grillen med dem,,,,om det smakte,,,ja gjett om,,,:)


En liten bukett med liljekonvaller dufter så skjønt og er min yndlings vårblomst.
Vil igjen få ønske alle en strålende uke med sol og varme……og måtte det nå vare……:)Blomster og gnomer.

Der jeg har campingvogna er det et lite blomsterbed som jeg liker og pynte opp i,,og lørdag var det et opphold med regn så fikk plantet noen stemorsblomster her. Noen stauder er det der,og disse kommer med blomster nå. Så blir plantet ut mere etterhvert som varmen kommer.

Så her er det lettstelt og samtidig slippe mye luking som passer denne ryggen:)

En fortsatt blomstrende dag til alle sammen .

Nybakst på mandag.

En riktig fin formiddag har jeg nå hatt med baking av litt gjærbakst. Og slik været har vært og er så måtte en finne på noe inne,,det er jo rene høststormen her og det har regnet vannrett. Men nå ser det ut som det er et lite opphold for regn,,,,mere er det jo meldt,,,,hvem er det som sa at * kom mai du skjønne milde*……så langt så må en lete etter den.  Dette fine bakeklede som er brodert fikk jeg av en veldig snill dame som takk for at hun fikk noen mønster fra meg en gang,,,og jeg er glad i dette og bruker det ofte som pynt på mitt bakverk.  Så det er i bruk Magnhild:)

Så nå blir det litt i munnen til kaffen i dag,,og godt og ha litt i fryseren også.

En fortsatt fin dag til Dere alle uansett vær eller vind:)

Smakfulle delikatesser.

Her på kjøkkenet er det noe som frister veldig Mino gutten,,og måtte jo bare frem med kameraet da jeg så hvordan han prøvde seg. Jeg har minteblader som er brukt til Mojito,,og så er det sitronmelisse som er beregnet for undulater. Men mere artig og kunne ta seg selv,,,se bare her…

Skal bare smake…..

Ja her kan jeg luske meg enda tettere på godsakene,,opp på min nyhekla pynt…

Her ja,,,nam nam inn i det smakfulle sitronmelissen,,,ingen som ser meg her…:)

Bare noen tøfler.

Nå har jeg fått strikket ferdig noen tøfler som er tovet,og igjen skal disse ut i vogna mi for og varme noen føtter på kveldstid:) Syntes vi sliter dem ut ganske så fort,,men blir mye brukt også. Disse er strikket i Safirgarn fra Spar-Kjøp,,men syntes dette garnet har forandret seg litt,,tover ikke så godt lenger. Men helt greit til sitt bruk. Neste gang blir det strikket i Toppull fra Sandnes Garn,,det garnet er suverent og mere holdbart. Mønster til disse ligger under oppskrifter på bloggen.

Helt enkle tøfler men varmer godt:) Klem fra

Varme hender:)

Heisann og en riktig god mandag:)

I dag er det bare 5 uker siden jeg kjøpte denne lille kosegutten min,,og den blir bare tammere for hver dag som går. Tror nesten vi kan gjøre hva vi vil med han uten protester.  Nå har han fått for seg at mine to hender er et flott sted og ta seg en liten hvilepause i. Han rigger seg til og trekker sine små bein oppunder seg og sover en 15 minutters tid,,,så dette har skjedd flere ganger nå. Så selv om han er veldig lett som en fjær så dovner mine armer ihvertfall etter og måtte sitte slik en god stund. Men syntes jo dette er veldig søtt,,så hva gjør jeg ikke for go gutten min:))

Dette blir en liten raring,,og har sikkert gode gener i seg:)

Her er det sol og pent i dag,men kan ikke skryte på meg at det er varmt ute,,,,men våren er nok lunefull.

Mandagsklem fra

 

En liten titt inn til meg:)

 Og titten er fra oppsett av forteltet og litt klargjøring for en lang og fin sesong som jeg håper det vil bli nå i vår og sommer igjen. Nå er det ca 14 dager siden vi satt opp forteltet,og da var det faktisk en dag uten regn. Men vi har jo vært mye ute der i det siste og klargjort litt mere. Er jo så heldige at det kun er 25 min kjøring fra hjemmet og ut dit. Ja da er vi ved sjøen.  Her kommer noen bilder fra vi hadde tredd teltet inn på skinner,,,ser helt bedrøvelig ut med en gang,,,,,

 

 
Så nå går det seg til og vi kan igjen bruke mange fine helger her utover og kose oss med grillmat og forhåpentligvis sol og varme:) Så jeg sier bare* er det noe rart vi har det som plommen i egget her *:))

 Nå er det bare og håpe at vi får mere smak av forsommeren igjen,,den forsvant desverre like fort som den kom. Men uansett det er  VÅR måneden mai :))

Må få si takk for alle hyggelige kommentarer fra tidligere innlegg,,og jeg setter stor pris for dette. Ja da er helgen igjen omme og en ny uke starter snart,og jeg ønsker alle en fortsatt god kveld og en fin start på uken som kommer. Gjerne med litt mere varme og masse sol igjen:)

Klem fra

Små brikker kan brukes til så mangt.

Heisann:) Ja nå har jeg fått heklet opp litt av restegarnet i bomullsgarn på noe som jeg fant hos Strikkeogheklelise som jeg syntes var veldig fint. Og mønster på disse brikkene ligger på siden til Drops Design. Kan jo brukes som vanlige brikker eller knyte et bånd eller hyssing rundt og ha som pynt til glass eller krukker.

Et lite koselig heklearbeid i disse vårdager.  Så tusen takk for et godt tips for restegarn-hekling Lise :)) 

Igjen har jeg heklet en zalo-kjole som jeg skal selv ha til odel og eie:)

Og som sikkert flere hvet så deler jeg gjerne med meg av enkelte oppskrifter her,,men desverre så er det bare noen få som takker og gir meg beskjed om at det er mottatt. Så slikt syntes jeg er litt trist,for jeg sender e-mailer og hotmailer med mønster til ganske mange. Og så hører jeg ikke noe mere fra Dere…………

Samtidig så er det helg igjen,,og håper alle får noen flotte vårlige dager . Klem fra