Klær for varme og kalde dager.

Her er det igjen mere dukkeklær som er strikket ferdig,,og nå skal jeg sende en stor postpakke til Tonstad i dag. Så håper mottaker blir fornøyd når pakken skal åpnes.

Ikke lett og få strikket i fred bestandig heller…..så her må en passe på så en ikke strikker inn noen fjær.

En riktig fin uke ønsker jeg Dere alle der ute i blogglandia. Klem fra

Sommer ?? og bursdag:)

Hei på Dere alle.  Jeg er ikke så aktiv her med blogging nå i disse dager,,men en liten titt i ny og ne går meg ikke forbi. Som flere hvet så flytter jeg ut i campingvogna i starten av juni så derfor blir det lite blogging på meg nå og utover.  Selv med mobilt bredbånd blir det ikke så mye pc på fanget her ute,,men i dag er jeg en liten tur hjemme og vasket klær og bakt en kake i anledning min datters 25 års dag som også er i dag.  Men jeg får passe på og få ønske alle en fin sommer og så håper jeg solen og varmen igjen dukker opp……:))

Gratulerer med dagen din Karoline ♥

Som skolelærer har du nå en god og lang sommerferie foran deg,,og vi ønsker deg en deilig ferie til varmen i Rhodos snart:)

Et hyggelig oppdrag.

Som jeg skrev i forrige innlegg så hadde jeg fått et koselig oppdrag og strikke litt dukkeklær igjen,,og ja slikt sier jeg ikke nei til. Men denne dukken er stor og smålubben,,så må noen ekstra masker til for og kunne bruke mønster for Baby born klær.  Her er litt av det som er ferdig til nå,,og mere er på pinnen.

Hun sitter så staselig og fin i sofaen min her og venter på neste klesbytte:)

Og igjen mange takk for hyggelige tilbakemeldinger fra tidligere innlegg,,like koselig hver gang:) Og må alle ha en fortsatt fin juni uke:)

Klem fra