På tide på tide….og tenke fremover:)

Da jeg har sett flere har spurt etter mønster på nissemusene jeg har strikket,så kan jeg like godt legge den ut her på bloggen så kanskje flere vil få gleden av den:) Er gjerne på sommeren som det kommer inn mailer til meg om og sende mønster. Men på den tiden er jeg så lite på data så desverre er det nok mange som ikke har fått noe. Men nå håper jeg noen blir fornøyd.

Og må føye til at jeg strikker disse med pinne nr 3 og brukt Mor Aase ullgarn og Rubin garn fra Spar kjøp. Da blir dem tette og fine i fasongen,,og et dukkestativ er smart og ha når en skal ha dem stående. Så lykke til med strikkegleden utover høsten:)

        

 

Sokker igjen…

Har hatt en fantastisk fin dag med sol i dag,,og dermed ble det en liten tur på terassen med strikketøyet også. Så fikk ferdig et par sokker som ble startet på i helgen. Nå har det blitt strikket en god del par av dette mønsteret. Og for Dere som lurer så er det Drops 90-4 som har oppskriften. Heklekanten er etter egen ide:)

Og tusen takk for alle som har skrevet fine kommentarer på siste innlegg,og vil få ønske Dere en fortsatt fin uke og nyt dagene.

                                         

 

Sommerstrikk.

Selv om bloggen har stått brakk i sommer så har strikke og heklepinnen gått sin vante gang. Her er et babyteppe strikket i Lanett og pyntet med hekla blomster.. Dette var en  bestilling og mottaker har nå tatt det i bruk:)

                                                

Den gang da…..

Som bildene her viser så har jeg drevet med noe pusslerier i mange år,,var en periode det var veldig * in * og holde på med trolldeig og lage figurer. Desverre er bildene her fra slutten av 80 tallet,,så ikke av beste kvalitet. Men her hadde jeg laget masse både hjemme og på diverse kurs og mye av dette ble gitt bort og noe solgt. Nå etter alle disse årene har jeg faktisk kastet det jeg selv beholdt,,begynte og smuldre seg opp og ikke lenger intresse for og ha slikt på veggene i hjemmet.  Men husker at dette var veldig artig og holde på med,og stekeovnen tror jeg sto på både dag og natt i lange perioder da jeg var aktiv med dette.


Kom ikke i rett rekkefølge her,,men litt annet ble også laget denne tiden,,kjøpte meg symaskin og ble hektet på og sy kostemuser til gaver og for salg. Og  jeg som ikke kunne  tre tråd i nåla engang. Men har ikke tall på hvor mange jeg masseproduserte ….ja kan si jeg ble hektet……og det med rette ord:)

Så ble det andre muser også ,,og disse tok det tid og lage for en som ikke var dreven med bruk av symaskin,,men med go-vilje til så satt jeg nesten natt og dag og sydde og sydde slike for salg. Og må si jeg var riktig så stolt over hva jeg syntes jeg fikk til…….:) Men nå i dag står min symaskin på kottet og jeg syr ikke lenger….!! Er sikkert mange av Dere bloggere som sikkert holdt på med dette også,,gikk som en farsott på midten av 80 tallet og begynnelsen på 90 tallet.

Ja disse bildene er gamle,,for spisestuen er forlengst vraket,og musene er ute av huset men en artig tid var dette også:) 

Med dette vil jeg få ønske en god helg til alle som titter innom her og nyt den som hver og en føler for det.

Og en blomst fra en god venninne kom inn i stua som et friskt pust her i dag,,er ikke mye og rope hurra for mine blomster som har klart seg alene i sommer. Så tusen tusen takk for oppmerksomheten Rita:)

        

             

          

                                                                            

Engler og mønster.

Her er mønster på strikkede engler som flere har spurt om og få, og selv om det heldigvis er lenge til jul så er det kjekt med noe småstrikk som en kan lage mange av og få ferdig i god tid. 

Har strikket disse på pinne nr 2½ -3 og kan bruke nesten hva en vil av garn. Supert til restegarnprosjekter.Sommerstrikk:)

Fortsatt litt av mine syssler fra i sommer,,denne kjolen/tunika er strikket på bestilling og er tatt i bruk av en liten pike i Italia allerede. Strikket i Mandarin petit.

Enkel men søt:) Her er et bilde av den skjønne jenta i et antrekk jeg har strikket tidligere til henne.

Dette er også strikket i Mandarin petit,,og kjolen måtte lirkes pent av når hun hadde sovnet for kvelden,,for den nektet hun og ta av seg. Herlig jente:)

En fortsatt fin helg til alle mine bloggvenner,,og tusen takk for alle hyggelige ord og mailer som har dukket opp:)

Stor lørdagsklem fra

Hekleoppskrift.

Tusen takk for alle fine kommentarer som har kommet inn her nå,,og ekstra hyggelig er det og lese at noen har savnet meg:) Da jeg stadig får  hendvendelser om mønster på grytekluter så vil jeg like godt legge den ut her. Håper den blir leselig og at flere vil benytte seg av mønsteret.

 

 

Mørke skyer fra i sommer.

Etter flere fine dager nå med skikkelig varme og sol så vil jeg vise frem bilder fra himmelen fra tidligere i sommer. Vil kalle bildene for * mens vi venter på solen *


Er vel noe slikt flere av oss har hatt det i sommer,,,,,,,,men nå er det godt og varmt og solen skinner så på tide og komme seg litt ut igjen:)

Sommerhekling i gladfarger må til.

Litt småtteri i form av hekling har det også blitt denne sommeren,og dette er allerede blitt gitt bort til flere. Men satser på og hekle opp litt mere så en har til flere smågaver. Trives med og kunne gi bort litt av mine håndarbeider til venner som jeg hvet setter pris på det:)

                                          

Sokker i mange farger.

Har sett så mange flotte sokker rundt på flere blogger,men falt helt for Strikke og hekle Lise   sine flotte sokker med heklekanter på. Dermed så er det blitt flere par i sommer og enda et er på pinnene nå. Disse blir jeg ikke lei av,,så takk for tipset Lise.

Dette paret er strikket i bomullsgarn,og er gode sokker og ta på seg en sen høstkveld.

Mønster Drops 90-4  og heklekanten er etter fri fantasi.