Overraskelse i postkassa i dag.

Ja nå tar jeg meg tid til et lite innlegg her,for holder egentlig på med maling av belistninger på vinduer som er blitt satt inn her i huset.  Men grunnen til at jeg blogger nå er at i dag fikk jeg en overraskelse uten like,,,og det må jeg bare få vise frem her og jeg er så takknemlig og nesten litt flau over og motta noe så fint og artige saker. Og at det fortsatt finnes noen som gir bort noe er ikke dagligdags lenger. Og jeg har bare strikket noe småtteri for henne selv,,,så mange tusen takk kjære Margit for alle fine gaver du har sendt til meg. Må si jeg ble både rørt og takknemlig for dette:)) 

Åååååå jeg elsker marsipan også,,,dessuten er dette håndlaget .Ja smaken av jul:)

Et alldeles vakkert smykke som det skinner så pent av,,og dette passer jo godt nå som advent er rundt hjørnet.

Og ikke nok med det,et artig og fint skilt som sier litt om alderen….hihi….

Ja det lover godt disse ordene. Nå lurer jeg på hvor jeg skal henge det opp,,forslag mottas med takk:)

Slike som deg Margit fortjener masse klemmer og det kan nok hende hobbystua har noe på lur igjen:))

Favoritten gjentas igjen.

Ja så er det nå to luer som er strikket ferdig her. Den ene er jo favorittluen jeg har strikket flere av det siste året. Og den med fletter er mønster fra Drops nr 142-17 som også er strikket i Nepal garn og på pinne nr 5.  Suverent garn til slikt formål:)


Har nå en barnelue på pinnen,så kommer nok mere her snart av både det ene og det andre.

 Her har vi jobbet i dag.

Her begynner det nå og se ut som et hus igjen,,og jeg vil få skryte masse av min mann som har gjort alt på egenhånd uten hjelp fra andre utenforstående. Og ikke minst er dette gjort etter sin vanlige jobb. Så her har ikke været spilt noen rolle,,om det har regnet har han jobbet på huset uansett. Nå i dag fikk  han foret rundt vinduer på den ene veggen,,og takk og pris for at presenningen endelig ble fjernet,det har blåst mye og kan tro det har dundret og smelt grusomt med dette oppe. Men det gjenstår litt arbeid igjen på denne veggen da taket skal bygges litt mere ut,,så derfor må stillasjen stå her litt til. Kan jo legge til at beisingen har jeg stått for,,men ikke på den øverste delen. Der går min grense for hva jeg takler av høyder,,skjelver jo i knærne på den første platået.  Håper nå og få satt inn nye vinduer og verandadør i stuen den kommende uke. Så er det 2 vegger til som står for tur. Men syntes det går unna tross med en snekker her,altså min mann:)) Nå må jeg vel få kjøpt noen nye gardiner til nye vinduer snart,,ja det ene drar det andre med seg,,,men slikt er nå bare fint syntes nå jeg da:)

 

Bildet er tatt fra soverommet,og nå skal vi pusse opp dette også med veggplater og få bort mørke farger og inn med lyse vegger igjen:)

Flere bilder kommer sikkert underveis. Men nå skal jeg ta kvelden med strikkepinne og vente på at Farmen begynner.

 

Noe blir det gjort her også.

Selv om det ikke er store arbeidene jeg har gjort på håndarbeidsfronten så blir det noe ferdig ihvertfall. Og når en har et hus som er under restaurering nå så sier det seg selv at en får så mye annet og gjøre også. Men her er noe ferdig. Noen pulsvanter er koselig strikk og ikke minst og kunne gi bort litt av det jeg lager.


Mange kjenner sikkert til Elf Clobber,,men disse her er litt annerledes strikket/heklet men sitter godt på hendene.

Og så et par vanlige pulsvanter som også har fått falske fletter som jeg syntes faktisk er fint.


Måtte strikke et par tykke sokker til min mann som ikke får så veldig mye fra mine strikkepinner,,men sånn er det sikkert for flere tenker jeg:)

Vil få ønske alle en riktig fin helg og igjen takk for alle hyggelige kommentarer som plopper opp her:)Fra Marius strikkebok.

Som så mange andre ble jeg også fristet til og kjøpe denne flotte strikkeboken. Her er det så mye som frister og strikke,men desverre er jeg ikke den som er så glad i og strikke mønster. Men anbefaler virkelig Dere * strikkegale * og kjøpe denne boken. Men måtte nå lage noe i går kveld,så det ble en ny sak til zaloflasken. Lite og enkelt for en lørdagskveld når en skal følge litt med på tv og slikt:)

La opp 54 masker på pinner nr 2½,og med tynt bommulsgarn. Har ikke lov til og legge ut mønster på dette,,men mange har jo mønsteret. Så er jo bare og strikke rundt og rundt .

Kanskje jeg begir meg på denne søte tunikaen i boken en eller annen gang.For dette går nok aldri ut av moten:)

Igjen må jeg si takk for alle koselige kommentarer fra Dere alle fra tidligere innlegg.

Mammas lille undulatgutt.

Her er det en som har hatt en liten stund for seg selv på kjøkkenet i dag, ser jo tydelig at han koste seg masse. Smuler rundt hele benken. Men nå sitter han i buret og prater om at han elsker mamma:) Denne lille karen har et ordforåd uten like,,lærer nye ord på et par dager. Så her må en være forsiktig med hva en sier. Er så artig og høre når han setter igang med pratingen,,for han sitter da gjerne inn til øret mitt og kysser og smeller og setter sammen egne ord rett i mitt øre. Så er det noe rart jeg smelter helt over denne lille skjønne gutten min ♥

Han er skjønn der han sitter da:)  En glad helg til alle Dere som titter innom her.