Ja visst holder jeg på:)

Ja da jeg har både strikket og heklet litt i det siste,men selv om jeg ikke er utålmodig så er det greit med noe som en kan gjøre ferdig på en kveld eller to:) Har liksom hatt litt dilla på grytekluter og kjøkkenkluter når jeg ikke har hatt noe særlig annet og lage. Men er så godt og fornye litt på kjøkkenet i andre farger,,og så har jeg jo flere som setter stor pris på noe av dette også. Så mye av det jeg lager blir gitt bort i ny og ne.

Mønster på disse finner du her http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=147&d_id=26&lang=no

Selv har jeg strikket dem i Gjestal Bomullsport på pinne nr 4 og heklet en rad fastmasker og en runde med picoter.

Så er det heklet flere grytekluter i dette artige stjernemønsteret som jeg liker godt.

Og mønster på dette finner du her http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=147&d_id=20&lang=no

Nå er det sokker som skal strikkes,,og fortsatt må en kle seg etter årstiden. Så noen nye sokker til mannen skader ikke heller.

Vil med dette få si takk til alle som er innom her og legger igjen mange koselige ord og tilbakemeldinger på det jeg lager.

 

Sokker og et spørsmål..

Kosesokker strikket i Nepalgarn og heklet en kant og pyntet med hjerter. Kan det bli enklere:)  Men har samtidig et spørsmål vedrørende bloggen her nå. Jeg lurer på hva som har skjedd da jeg legger igjen kommentarer og hverken bilde (det gjør ikke noe) eller min bloggadresse kommer frem. Kun hobbystua,og den kan ikke åpnes,,eller er jeg helt på bærtur nå? Jeg har jo skrevet inn bloggadresse og navn der jeg kommenterer,,,,men noe er galt. Så er det noen der ute som hvet hva jeg mener,,og som kan gi meg et svar på dette:))

Men her er kosesokker som jeg skal gi bort.

Mønster på påskehøner.

Jeg får ofte spørsmål om og sende mønster på diverse saker,,og det ser ut som påskehønene er i skuddet for tiden. Men ettersom det går mot påske så er det klart mange vil starte på noe pynt til den tiden. Derfor legger jeg ut mønster her nå så flere kan få heklet disse. Som jeg har skrevet til flere så er mine heklet på nål nr 3½ og med litt tykt bomullsgarn. Og for og få litt forskjellig størrelse på dem har jeg kuttet et par omganger eller brukt en tynnere nål for og få noen mindre.Hoppende glad for noen kjoler.

Har i dag hatt koselig besøk av mitt barnebarn Angelica,og når hun fikk se hva jeg hadde strikket til henne så vrengte hun av seg det hun hadde på seg og på med kjolen. Og hun var så kry og hoppende glad for både kjolen og ikke minst klærne til barbiedukken.  Men kom på at jeg hadde strikket enda en kjole til henne som jeg nesten hadde glemt. Men lille frøkna oppdaget den selv hun,,ååååå mormor da,,er den til meg også…..:)  Så dette passet godt for kommende helg drar hun til Gran Canaria og denne er strikket i Mandarin Petit,et deilig tynt bomullsgarn.

Og så er det kjolen som ble strikket for noen dager siden . Den er i størrelse 6-8 år. Så litt romslig er den.

Artig når det ikke skal mere til for og gjøre noen små barn glade:)

Må få samtidig ønske alle en fin morsdag og fastelaven i morgen.

 

 

 

 

Hermegåsa.

Ja da har jeg gjort det også….hermet etter http://hekleriogra.blogg.no/ som hadde strikket noen flotte luer og votter. Og da jeg var ikke jeg sen med og finne frem garn og pinne. Denne er strikket i Nepalgarn på pinne nr 4½. Men da jeg ikke hadde mørke perler for øyne så ble det gullperler denne gangen. Men fint skal det være……:)

Og med hvitt garn så syntes kanskje ikke uglene så godt. Men dette var artig så blir helt sikkert noen flere,,alltids noen og gi dem til. 

Og flere lurte på garnet jeg hadde kjøpt på Sparkjøp og strikket en kjole/tunika med så er det dette garnet herSparkjøpgarn og Sandnesmønster…

Har nå fått ferdig en kjole/tunika som jeg fant mønster på her http://www.sandnesgarn.no/gratis-oppskrifter/diverse/322469f5-d575-41ff-b5a8-41cec75c4feb/1

Og selve mønsteret ligger under utgåtte oppskrifter.  En helt enkel strikk med et billig garn fra Sparkjøp og på pinne nr 4½ så gikk dette fort (helgestrikk). Har strikket den i størrelse 6-8 år. Avsluttet med en picotkant i opplegget og ermåpningen og i halsen. Ellers fulgt mønster.

 

Vårens glade farger

Nå har Drops kommet med myyyye fine nye oppskrifter for vår og sommer. Og disse gryteklutene fant jeg der og syntes dem var flotte. Men har aldri heklet stjernemasker før,,så nå lærte jeg noe nytt også. Aldri for gammel til det nei:) Har fulgt mønster,men heklet med annet garn og dermed la jeg opp noen flere luftmasker for og få litt størrelse på dem. Og har også brukt en annen kant rundt en det som står i mønster. Ellers helt greit og hekle og flere skal det garantert bli,,noen ganger får man litt mani:)

                            Her finner du mønsteret.

http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=147&d_id=20&lang=noOg så er det et par strikket også. Og mønster på disse har jeg lagt ut her før.

En fortsatt fin søndag til Dere alle som titter innom bloggen min.