Solen skinner og det er påske og vår:-))

Har nå fått heklet en zalokjole til meg selv i litt oppkvikkende gulfarge. Ja gult må en ha i påsken.

Og så har jeg tatt frem noen av mine tova Henriette høner som syntes det var stas og komme ut fra kottet.

Har en veldig flink og kreativ venninne som kom med noe hjemmelaget pynt til meg. Så tusen takk kjære Rita:-)


 

Tok opp mine kjellerlagrede hortensia fra kjelleren her forleden,,og slik ser dem nå ut etter noen dager med stuetemperatur og lys .

Er artig og se det gror og spirer og at vi nå er i gang med våren.  Så med dette vil jeg få ønske Dere alle en riktig fin påske:-))

Frøken harepus er klar for påsken.

Kom over en fin blogg her en dag og fikk se noen skjønne flotte påskeharer som er strikket,,og dermed var jeg på hugget direkte. Så gå inn her og se på alle flotte harer hun har laget og dekoret med nydelige hekla blomster med mer.  

http://seascapeshobbyblogg.blogspot.no/  Og der finner du også mønster hvis du vil lage slike. Ja det har jeg prøvd meg på nå,,,og slik ble mine 2 små ♥

 Var nok ikke så heldig med lille ” dotten ” bak. Men flere tror jeg det skal bli:)

Selve opphavet for oppskriften finner du på denne bloggen

 

http://crazydaisy60.blogspot.no/2011/03/bunny-creme-egg-cosy-please-do-not-use.html

 En fortsatt fin dag til Dere alle og så får vi håpe værgudene snart er klar over at det skal være vår nå:)

  

 

Sokker for store og små.

Er mange som syntes det er lite hyggelig og strikke sokker,,tvert om her i hvertfall. Det er så mye garn jeg gjerne vil få strikket opp og når en har 2 nøster av det ene og det andre så passer det ypperlig til sokker.  Og denne gangen er det Kerttu mønster som jeg er glad i,,så her ble det nå noen for damebein og i forskjellige størrelser. Og er greit og ha litt liggende i gaveboksen når det er noen jeg vil gi slike til ♥   

http://uhoavagnu.blogspot.no/2007/03/kerttu-sukat-kerttu-socks.html

Og med tynnere pinner og mindre masker ble det også til små barneben.

Og rosa måtte det jo bli ♥

Og om noen tror jeg er lei av dette nå,,,nei her blir det flere:)

En rikitg fin uke til Dere alle som er innom her og titter i ny og ne:)Pulsvanter for vår og høstbruk.

Noen pulvanter har jeg også fått strikket i det siste,,og når en først setter i gang så blir det gjerne noen ekstra par. Og jeg liker så godt mønsteret på Diamantene,så er det et par med falske fletter som også sitter vedlig godt på hendene.

Og da jeg syntes det er koselig og gi bort noe av det jeg driver med så har jeg en herlig og snill bloggervenn som jeg har tenkt og sende et par til:)

                                                                        

Sokkestrikking mens andre gikk på ski.

Under VM på ski ble det strikket sokker til den store gullmedalje,,og det med rette ord.  Så nå har nok mannen gode varme sokker for neste sesong bruk. Jeg har så mye garn som er ideelt for slikt formål,så helt greit og få brukt opp litt (helst mye).

 Det er strikket i Sports ragg fra Sparkjøp. Nydelig garn og egentlig slitesterkt.

Barnesokker strikket i Robust


 

 

           

 

 

 

Ros til mannen:)

En hyllest til min kjære mann skal dette innlegget nå handle om,,det er jo den store komplimang dagen i dag. Så etter og ha lagt ut masse bilder av det jeg selv strikker og hekler så kunne det være artig og skrive litt om hva min mann også kan. Har jo sett litt rundt at flere og flere skryter av sine menn,,og hvorfor kan da ikke jeg gjøre det samme.

Og nå som huset våres blir kledd om og begynner og ligne et hus så tenker jeg 15 år tilbake da min mann også fikset litt opp her,,la om til nytt tak på huset. Og dette gikk bra helt til en liten detalj skulle snekkres på plass,,og på 7 meter opp på veggen og på en stige så gikk det totalt galt. Han falt ned og lå helt urørlig på bakken og med gammel takstein og planker under seg. Han var hardt skadet og ble liggende i respirator i 3 uker. Begge lungene ble punkterte og brudd i nesten alle ribbeina( 2 hele) og 3 brudd i ryggen +kragebeinsbrudd og noen mindre brudd her og der. Men heldigvis slapp han unna med indre skader,,og denne tiden var bare helt grusom. Jeg var på sykehuset nesten 24 timer i døgnet og satt hos min mann på intensiven.  Han ble jo dopet ned hele tiden og måtte igjennom masse prøver av alle slag.  En forferdelig tid var dette,,men sakte men sikkert kom han seg igjen,,og høyden er han ikke blitt skremt ifra da han jobber som kranfører og er i høyden nesten hver dag.

Han kom seg i jobb etter 5 måneder med opptrening igjen,og med mange plager i kroppen etter brudd og skader har jeg ikke hørt til dags dato han har klaget over smerter og vondt . Men jeg ser det er der,,og som han sier selv så må han bare leve med det. Ja slik er han:)) Nå har han siden i senhøst holdt på med huset her igjen,,ny kledning og satt inn nye vinduer. Så siste veggen er startet på,og selv med byggestillasje på veggene så må jeg innrømme at jeg i vinter har gått med hjertet i halsen og vært nervøs. Men må si jeg beundrer min mann som står på slik han gjør og nå fortjener han snart en liten ferie fra snekkring og heller kunne sitte i varmen og ta seg en kald øl:))

Og slik så kvelden ut her i går da han er igang med og fjerne murtrappen her,,

Høyden er han ikke redd for,men har fått større respekt for det:) Dette er fallveggen….usj..

 

 

 Her er kjøkkenvinduet på plass og nye gardiner måtte jo til her også. Og min jobb er og male lister og kjøpe nye gardiner. Ja det er ikke vanskelig:)

Flere bilder kommer nok senere etterhvert det går seg til her. Ja dette var litt fredagsfortelling og jeg hyller min kjære mann for den han er og hva han kan:))

En superfin helg til Dere alle som er innom her og titter.


Litt gjærbakst ble det i dag også fyllt med eplemos:))