Ut på tur aldri sur:-)

Heisan:-) 

Det er fortsatt liv her på bloggen min,men nå har jeg litt annet og holde på med en bare strikking og husrelaterte saker. Faktisk så teller jeg ned timer til vi drar innover til Gardermoen flyplass i natt og videre kurs mot deilige Puerto Rico på Gran Canaria. Så her er det litt forbredelser av ting og tang som skal ordnes,,men tror jeg har alt under kontroll nå:-) Skal rett og slett bli godt med både varme og sol og ikke gjøre noe som helst annet en og bare late seg hele dagen. Og ettersom mannen min har jobbet utrolig mye med sin daglige jobb og ikke minst huset her som er under restaurering i hele høst og kalde dager i vinter så trenger ihvertfall han en ferie. Denne gangen blir det bare en uke ,men alt er bedre en ingenting. Når vi kommer hjem igjen så er det litt til og gjøre her,og så blir det og komme igang med campingvogna og starte sesongen:-)

Og for Dere som lurer,,jeg har aldri med meg hverken garn eller strikkepinner på ferie. Der går grensen:-) Legger ut en liten video snutt og så kan Dere bedømme selv om dette frister eller skjønner at jeg gleder meg. Kommer sikkert med noen bilder når jeg er tilbake igjen. Vil også få ønske Dere alle trofaste bloggere en fin helg,og nyt finværet for Dere som har det,her regner og blåser det og er ikke noe og skryte av.

http://www.apollo.no/reiser/europa/spania/gran-canaria/puerto-rico/hotell/marina-bay-view

 

 http://www.youtube.com/embed/N_qy0PuwQ0A 

Litt nytt fra heklenålen.

Hei og en riktig god fredag:-)

Her er noe mere fra påskehåndarbeidene mine klare. Ble litt hekling også innimellom strikk og malingstrøk. Zalokjole er jo mange som vil ha,så jeg får nok hekle flere i forskjellige farger for vårsesongen.

Og brikkene er oppskrift fra Drops sine sider. Enkle og raske og hekle.

 

Så her ble noe av restegarnet brukt til brikker.

Har vært en nydelig dag med sol,så har vært ute og beiset en halv endevegg nå.

Men nå tar jeg og gjør meg klar for og få handlet inn noe mat for helgen. Må til det også:-)

Må Dere alle som er innom her og titter ha en riktig så fin helg og så satser vi på sol og utevær.Nydelig morgen.

Det er ikke ofte jeg kan se rådyr her jeg bor,men i dag tidlig når jeg tittet ut av kjøkkenvinduet fikk jeg se den i skråningen her. En koselig start på dagen dette:-)


Og en nydelig dag blir det igjen,så her skal jeg i dag få beiset noen vindskier så det er klart til og settes opp når mannen kommer hjem fra arbeidet. Ellers blir det vel litt småstrikking på terassen igjen og ta dagen som den kommer. Når jeg først er inne på dyreriket så har jeg nå hatt min lille undulat i ett år nå. Denne lille gutten er en herlig liten skapning som prater og holder alle med selskap. Men er nok ” mammas lille kosegutt ” 🙂 Påskens små strikkerier

Hei igjen:-)  Litt småsyssler har det blitt i form av strikking og hekling i påsken også,,når jeg ikke har malt eller gjort annet så har garnet dukket frem det være seg ute i solen eller foran tv på kveldstid.  Enkelt håndarbeid som en kunne følge med på påskekrim på tv som ikke kreves mønster er helt greit.  Rotet frem litt garn og hadde ikke mening med noe spesielt,men det ble flere par av disse små babysokkene som er enkle og lage. Dessuten er det bestandig noen og gi bort til så er helt greit og ha litt liggende på lur.  Og her finner du mønster med god forklaring på disse. http://www.jemelv.dk/Undersider/baby/babystrik/babysok1.html Påskejobb på moa:-)

 

 

 

Heisann alle bloggvenner og andre kjære og kjente 🙂

Ja nå er denne påsken over og vi har vært utrolig heldig med været nå,så håper flere har hatt mange fine stunder i solen i disse dagene. Her har vi ikke holdt helligdagene hellig,,for mannen har holdt på her med huset. Men vi har ikke støyet og bråkt for mye,,men mye har vi fått gjort nå med huset utvendig. Bildene kan du trykke på så blir dem større,,så en ser at taket er blitt bygget ut her også. Og rett føre helgen fikk vi blikkenslager her som kledde pipen på nytt. Og når været har vært så fint som nå fikk vi beiset denne veggen med 2 strøk også. Og når en har stillasje blir det mye lettere og komme til for meg også som malte opp til vinduet. Lengre opp går jeg bare ikke. 

I dag ble stillasjen tatt vekk fra veggen og igjen over på andre siden for og få gjort taket på samme måte som foran her.  Vi har hatt overbygg over inngangsdøren,denne ble revet og skal bygges opp igjen. Men ny dør skal også på plass,,+ ny trapp. Men planen er og få drenert rundt huset,,så trappen må nok vente en stund til.   Men som jeg har skrevet før er jeg ikke glad for og ha min mann i høyden etter et stykt fall for 15 år siden,,,men mange jobber med slikt hver dag.  Men blir godt når neste vegg er ferdig snekret i denne høyden.

Skal prøve og få tittet igjennom blogger hos flere etterhvert her,,disse fine dagene har ikke fristet til blogging eller annet på nettet:-)

Dette nydelige været skal visst fortsette frem noen dager så vi får tro at våren har gjort sin entre…..