Gode råd trengs omgående.

Nå har jeg et problem som sikkert flere kanskje har eller har hatt,,trenger noen gode råd snarest for holder på og bli gal av hauger med kattemøkk i gårdsplassen hver eneste dag her. Etter at vi drenerte rundt huset her i sommer så fikk vi et nytt lass med grus i innkjørselsen og der er det nabokatta som liker og gjøre sitt fornødende hver dag. Kan tro det var mange hauger med skitt her mens vi var i campingvogna i sommer når vi kom hjem.

Nå har vi prøvd med noe som heter katt deg vekk,,hjelper ikke,,og har dynket ren eddiksyre som er ganske så sterk i lukt som min mann fikk fra sin arbeidsplass,,dette lukter så vondt at jeg reagerer ute,,men ikke denne forgrømmade katta til naboen. Har også hatt sitronskall og masse pepper i gården her,,men ikke noe stopper denne katta fra og komme igjen og igjen. Har kommet på den her,men stikker fort så vi rekker ikke og sette vannstrålen på den heller. Nå skal vi snart på ferie og bli borte i 14 dager og jeg tenker med skrekk og gru på hvordan det blir i gården her da,,,for nå kaster jeg rett og slett møkka over på plen der den katta bor.

Hvet ikke hva vi skal gjøre med dette problemet som blir til en stor irritasjon her,,,skal jeg prate med naboen som er eier av denne katta eller hva skal jeg gjøre?

Denne haugen med kattemøkk er fra i dag tidlig,,,æsj

Håper noen av Dere gir meg råd som hjelper.Nå er jeg lei av både katta og møkka.Tova tøfler med mønster.

Tøfler må en ha nå som det er dalende temperatur på kveldene,og jeg er storforbruker av slike tova lester nesten hele året egentlig. Liker ikke og bli kald på beina.Har brukt rester fra Safir garn,og Toppull som jeg syntes er godt til toving.

Og her er mønsteret. Har brukt både Safir og Toppull og pinne nr 6.

En fortsatt fin kveld og en god ny uke ønsker jeg alle som titter inn her igjen.Lystrekk og flere kluter er det blitt.

Heisan alle kjente og ukjente:-)

Nå har også jeg endelig fått laget trekk til lyslykt,har sett mange forskjellige i både heklet og strikket . Så etter og ha tittet litt rundt på diverse blogger så fant jeg et mønster her som jeg syntes var fint.  Dessuten er det mye fint og se på denne bloggen også http://gavemakeriet.blogspot.no/2012/08/mia-lyslykt-oppskrift.html

Som en ser av bildet er det et stort Norges glass jeg har strikket dette trekket til,men brukt samme masketall og pinner som på mønsteret. Men repetert mønsteret noen ganger ekstra. Og garnet er noe som heter Spar-garn og kjøpt på Sparkjøp til en billig penge. Så passer godt til slike små hobbyprosjekter.  Det lille glasset er også mønster fra samme blogg.

Selve blomsten fant jeg på en annen blogg som er verdt og ta en titt på,,her er det mye fint og gode ideer og hente.

http://greitzan.blogspot.se/2012/06/virka-en-midsommarstang.html

 Men etter Bitta la ut mønster til disse klutene så la jeg min elsk på dette mønsteret,så her er det enda flere ferdige og så er det godt og ha noe på lur.-)

http://www.ravelry.com/patterns/library/bird-cherry-hegg

Og noen nøster måtte jeg bare kjøpe til flere kluter når jeg var i Sverige her forleden.


Med dette så må jeg få ønske hver og en av Dere en riktig så fin helg og takk for at du stakk innom her.-))