Sokker i neongarn

Her for en stund siden fikk jeg flere nøster med neonfarget garn av enda en snill venninne. Og et par ble strikket i dette mønsteret som jeg fortsatt er glad i og det finner du her http://uhoavagnu.blogspot.no/2007/03/ksocks.htmlerttu-sukat-kerttu-   Men garnet som heter Flash er nok ikke så egnet for sokker,men for innebruk i sofaen går det nok bra. Men fargene er jo herlige da nå i denne mørketiden. Håper og få strikket noe mer av nøstene jeg fikk.

Vil få ønske alle som titter  innom her en riktig god helg og igjen er det snart advent.

Dette er grunnen for litt bloggtørke i det siste.

Hei alle gode bloggvenner og andre kjære venner. Ja nå er det en god stund siden jeg blogget noe her,og det er ikke for at jeg er giddalaus eller lei bloggen. Men har holdt på med oppussing av 2 rom i andre etasje noen uker nå. Og for Dere som har pusset opp så hvet noen sikkert at slikt tar tid,især det som nesten ikke syntes da.Her har vi ikke gjort noe på 19 år nå,så dette var på tide og ikke minst få vekk stygge gyslige farger som var på moten den gangen. Det må understrekes at jeg elsker og male og se forandringer komme frem. Så her har har min handy- mann og jeg selv gjort alt i lag. Vi har revet gamle garderobeskaper og vi har satt opp nye tak noe som kunne merkes i nakken og skuldrene etterhvert,,men slikt trenger man jo ikke snakke for mye om. Hvet noen vil se hva vi har gjort så her kommer noen før og etter bilder.

Begynner med før bilde av soverommet

 

Ja fargene sier vel sitt det,,og ikke minst furusengen.Dette har nå havnet på fyllinga.

Her har vi nytt tak nytt gulv og veggplater og ikke minst en ny Jensen seng(14000kr)

Så denne er god for kroppen,sover godt. Så nå er det blitt lyst og mer innbydende.

Etter dette rommet gikk vi over til mitt data/hobbyrom som også trengte sårt et nytt utseende.

Ja slik så dette ut…..

Burgunderrøde vegger og et stykt furuskrivebord,så etter en god del jobb her også ble både tak/vegger og gulv byttet ut.

Her har jeg malt skrivebord og vegghylle i Lady Matrix farge,grå/blå toner.

Så måtte det jo nye gardiner til og det fant jeg hos Kid i dag til 40% avslag.

Og det som tok tid var og montere dette skapet,her var alt i masse deler. Men vi fikk det opp tilslutt.

Så nå har jeg fått god plass og det har blitt lyst og trivelig her oppe. Noe småtteri bare så er alt klart.

 


Sokker med mønster.

Mellom malingsjobb og rydding så må jeg slappe litt av med noe håndarbeider innimellom. Så et par sokker strikket i Silja har det nå blitt på 1.2.3.Vil også få dele mønsteret med Dere som kanskje ikke har dette. Så her er sokkene og et mønster.

Må bare få understreke at jeg strikker forsterket hæl og ikke slik mønsteret er skrevet. Og har mine måter og felle til tåen også.

Men selve opplegget og hullmønsteret er vel nesten det som teller mest. Vi har alle våre måter og strikke hæl og fellinger på.

Lykke til og strikking av sokker er ikke så ille som mange vil ha det til .-))