Baby Born poserer igjen.

Så har det blitt enda noe nytt til Baby Born dukken og nå får jeg også brukt opp enda mer restegarn . Og jeg kan visst bare strikke mer for det er visst flere som vil ha til dukkene sine.

Og det er jo så koselig og holde på med slike småplagg og når jeg har dukke her selv så kan jeg jo tilpasse målene så det passer.  Og garn har jeg nok av enda.


Med dette nydelige været vi har hatt i helgen og i dag så har jeg sittet mye ute og strikket så dukken har snart mer og vise frem her.

Vil få ønske Dere alle en riktig fin april måned og nyt våren godt:-)

Klar for en vårlig garderobe.

Ja nå har jeg gått over til strikking av dukkeklær igjen. Og når en har noe garn som ikke passer til så mye annet så blir det slik. Dessuten er det så koselig og lage dukkeklær da denne ikke er så ” kravstor ” av seg når det kommer til fasong og farger. Her tar vi det vi har.  Og når vi går mot påske og vår så er det jo søtt med lyse farger og her er hun kledd i en gul habitt og syntes hun er fin:-) Har brukt Mor Aase babygarn og pinner nr 2 ½ -3 så det går ikke fort da det er tynt garn. Men det er ikke meningen heller for jeg koser meg og tar det litt pø om pø.  Nå sitter hun plassert i stuen og venter på mere nye klær og det kommer snart.

Slik skal Baby born få sitte på sofaen og vente på neste skift.-)

Søndags-strikking.

Som overskriften sier så ble det litt ferdig her i går også. Falt helt for denne hjerteluen og den måtte jeg bare strikke. Her har jeg brukt garn fra Sandnes duo og dette er bare så nydelig og strikke med. Luen er vel i størrelse 3-5 år og jeg har fulgt mønster til fellingene på toppen starter etter det har jeg felt litt anneledes.

Måtte bare lage noen små håndleddspynt i det samme garnet.

Mønster på luen finnes her http://strikkeganga.blogspot.no/2014/02/hjertelue-med-slyfe.html

  

 

Det har blitt noen flere…

Jeg har nå fått strikket opp noen flere par pulsvanter i alpakka garn fra både Nille og Europris og disse ble så lette og behagelige og ha på hendene. Og fortsatt så holder jeg meg til stort sett samme mønster men kun forandret litt på garnet. Så Diamantene er og blir min favoritt:-)

Mønster finner du her om du vil strikke slike http://www.ravelry.com/patterns/library/diamond-handwarmers

Vil få ønske Dere alle som er innom her en riktig fin helg.

ps.slike strikker jeg også på bestilling uten overpris:-)

Ugle med mønster.

Det er jo så mange som strikker votter / luer og mye annet med uglemønster på for tiden. Så hvorfor ikke strikke en ugle som den er kanskje. Derfor vil jeg dele dette mønsteret med flere. Har ikke laget den selv enda,men det skal nok gjøres etterhvert. Håper oppskriften blir leselig for fikk ikke scannet det bedre.


Så her er det bare og ta for seg av mønster og strikke i vei:-)


Håndleddspynt:-)

Hei igjen 🙂

Har igjen strikket opp noen forskjellige utgaver av elf clobber som jeg syntes er fine,er vel egentlig mer til pynt på håndleddene men artig er det og lage disse. Har tatt utgangspukt i elf clobber men gjort noen forandringer underveis da det er strikket til mindre håndledd også ( barn). Noen av disse er bestillinger og resten tar jeg vare på i tilfelle noen flere vil ha.

Mønster finner du her på Ravelry http://www.ravelry.com/patterns/library/elf-clobber

Her har jeg brukt litt forskjellige garntyper og er ikke for tykke så passer fint til årstiden nå.

Og igjen må jeg bare takke og bukke for alle vennlige kommentarer fra Dere alle som er innom her.