Lilla dukkekjole.

En liten pike var innom her og fikk se en kjole jeg hadde strikket til dukken,og med tårer i øynene så hun bedende på meg så hun fikk velge farge og jeg er nå ferdig med enda en liten matroskjole. Men denne gangen i lilla. Er jo så koselig og lage noe som andre også kan få litt glede av.

Og mønster på kjolen finner du her http://blogg.sparkjop.no/matros-kjole-og-sokker-til-dukke/

Selv har jeg strikket ermene noe lengre en det som oppskriften viser til.

Ønsker Dere alle en fortsatt nydelig uke og nyt både varme og sol:-)

Jeg er tilbake etter en liten ferie.

Ja i dag er det en uke siden jeg kom hjem fra nydelige Kypros og jeg skal ikke skryte på meg at været der var helt på topp hele uken. Vi hadde 2 dager med skyet og regn så dette er visst helt unaturlig til og være på denne tiden av året der. Men sol og varme og bad i sjøen ble det nok av uansett. Vi har storkost oss med god Gresk mat og mye annet godsaker. Så jeg er kjempefornøyd. Men får nå håpe at vi får en flott sommer her og så er jeg glad for at vi har bestilt oss 14 dagers tur til Arguineguin på Gran Canaria til høsten. Da har vi litt og se frem til igjen i tilfelle sommeren svikter.

Ellers har uken her gått med til så mye forskjellig og søndag var vi i konfirmasjon og det var en flott dag med mye god mat og deilige kaker. Så tror vekten har øket litt siste ukene nå,,,,men en skal leve og kose seg også ikke bare tenke kalorier:-)

Nå blir det nok mindre blogging på meg utover da jeg har fått litt skrivesperre og mistet litt av lysten her,men det har nok noe med årstiden og gjøre dette så jeg gir meg ikke bare litt i ny og ne kanskje. Sommeren står for tur og jeg får lyst til og være mest mulig ute og sitte minst mulig foran denne skjermen. Dessuten har vi campingvogna som blir brukt flittig og snart flytter vi ut der for sesongen. Så denne 17.mai helgen blir feiret der ute nå og god mat på grillen og en kake så er jeg fornøyd. Legger ut noen bilder fra ferien også. Hotell Rising star på Fig Tree Bay.

Flott leilighet i andre etasje med havutsikt.


Nydelig soloppgang i øst en tidlig morgen,men noen skyer kom i veien.

Denne herligheten koste seg når regnet kom.

Her henger tungen ut og jeg er svett etter og ha gått opp 130 elendige trappetrinn til dette lille kapellet.


Jeg ville ikke ta bilder inne der av respekt for Deres helgenbilder som flere kysset der inne.

Men det var vakkert der inne og selv om det var varmt så fikk jeg gåsehud av og se flotte helgenbilder og en lysekrone som kunne ta pusten fra en.

Med dette vil jeg få ønske Dere en riktig så fin 17.mai feiring og så ses vi igjen .


Min undulat.

Tenkte bare og legge ut noen bilder av min lille Mino-gutt som jeg nå har hatt i 2 år allerede. Syntes ikke det er lenge siden jeg var og hentet denne krabaten. Dette har blitt en livlig og sosial gutt og den er glad i alle som kommer innenfor døren her. Men er nok en mammagutt da det er jeg som steller og gir han mat.

Han var vel bare ca 2mnd da første ordet kom fra han og det var kosegutt og etter hvert så har ordene kommet i tur og orden her. Jeg har pratet mye med han og dessuten er han lærevillig. Så nå har jeg snart ikke tall på alt han sier.  Har jo prøvd og fange opp mye på film men når jeg starter opp kamera så stopper han og prate. Så ikke lett og få alt dokumentert. Men mye glede gir han meg og jeg savner han når vi er på ferie . Men er heldig og ha en flink nabo som mer en gjerne passer på han.

video:mvi1217

Som en både ser og hører på denne lille snutten så er han en glad og fornøyd liten gutt.

Elsker og springe over tastaturet noe han egentlig ikke får lov til,,men jeg er nok en snill matmor:-)

Da vil både Mino og matmor få ønske alle en fin mai og en ekstra hilsen til alle dyrevenner:-)