Grytekluter igjen og igjen.

Hei igjen:-))

Som jeg sikkert har skrevet her før så er jeg lite aktiv med bloggen når vår og sommer kommer. Men både strikkepinner og heklenålen tar ikke helt ferie. Så har heklet opp en god del grytekluter i sommer og her har jeg brukt rester og supplert opp litt med nye innkjøp.  Noe er allerede gitt bort og noe skal i gavekurven og så blir det kanskje litt til meg selv også.


 

Vil få ønske alle som er innom her og titter en fin uke og velkommen igjen

 

Neonfarger på tilbehør

Ja som overskriften sier så har jeg mye neongarn som jeg har fått av en snill venninne (Anita) og det er ikke alltid så lett og finne noe og bruke dette til. For er jo ikke den beste kvaliteten dette garnet jeg har brukt men litt småtilbehør så går det sikkert. Fant mønster i familien og dermed var dette gjort. Luen har jeg ikke strikket som i oppskriften men laget den som vanlig lue med fellinger på toppen. Og brukt den minste størrelsen så passer sikkert til en liten pike jeg kjenner godt:-)

Flash-garn fra Europris og pinne nr 5.

Og her legger jeg ut mønster på dette settet.

Med dette vil jeg samtidig få ønske alle en strålende helg og mange takk for at du tok turen innom meg.

Værskifte kom fort.

Ja skal si været skifter fort og brutalt her nå,disse bildene er fra i går kveld og viser vel det meste. Flott vær med sol og litt skyer og plutselig så begynte det og tordne og lyne ganske så heftig og det falt store haggel som la seg seg på både grønt gress og terasser  rundt. Dessuten en himmel som var så bekmørk at det var rent uhyggelig. I dag våknet vi til sol men nå er himmelen mot øst helsvart igjen og en kan høre det buldrer. Så vi er nok ikke ferdig enda.

Bildene har jeg tatt gjennom vinduene i går kveld.

En fortsatt fin helg til samtlige og så får vi håpe at det ikke braker til igjen.
Friske farger liver opp.

Jeg fortsetter her med mine ferdige småsaker som ble laget i sommer. Dette har vært fint og holde på med når gradestokken har vist seg fra sin beste side . Så her har det ikke vært fravik av det vanlige på denne fronten. Koselig og sitte i solen og under en parasoll og holde på med litt håndarbeider.  Noe av dette er blitt gitt bort og noe beholder jeg selv + at det er greit og ha noe på lur til smågaver utover.

Og igjen  så er det zalokjoler i diverse garn. Har prøvd ut noe billig garn fra Sparkjøp og er helt greit til slike saker.

Og så har det blitt noen småbrikker som er heklet av Søstrene Grenes bomullsgarn som er garn jeg anbefaler til kluter også.

En fortsatt fin uke til alle som tar turen innom her og mange takk for besøket:-)

Litt småplukk fra garn og pinner.

Heisan alle sammen.

Ja nå har jeg kommet meg hjem fra campingen og kan si det var litt godt nå,tidlig mørkt og en merker høsten setter inn igjen. Men skal ikke klage på denne flotte sommeren vi har hatt. Nå blir det noen uker her hjemme føre vi setter snuten mot Gran Canaria igjen. Så det er deilig og komme litt i rute her hjemme også etter nesten 3 måneder i vogna.  Og på håndarbeidsfronten har det blitt strikket og heklet litt av hvert i sommer. Og noe har blitt gitt bort og noe skal jeg legge i gavekurven.  Som sikkert flere har skjønt så er ikke jeg den som er så opptatt av data og blogg i den korte sommeren vi har så det har nok blitt dårlig med og se på blogger rundt hos flere.  Men har oppdaget at flere med meg gjør det samme. Men skal prøve og se igjennom litt utover nå for høsten er lang nok for slikt:-)

Men som sagt så har jeg kost meg masse med pinner og garn. Så her er nå litt av dette.

Sommersokker i glade farger er tingen.

 strikket av neongarn og mønster http://uhoavagnu.blogspot.no/2007/03/kerttu-sukat-kerttu-socks.html


Må få ønske alle en fortsatt fin august måned og så skal vi nyte den godt.