Koselige gaver og gi bort.

Hei til alle som titter innom igjen. Har nå strikket og heklet noen trekk til lyslykter og dette har jeg tenkt og ha som noen smågaver for og gi bort til jul. Og mønster på noen av disse har jeg funnet hos denne bloggeren http://karin-torill.blogspot.no/2012/06/lyslykter.html og her har jeg brukt både Bomull Sport og Tuva garn og en tynn gulltråd i det ene trekket.

Tror kanskje det blir noen til og jeg sverger til hvite trekk og ikke rød eller lilla:-)

Vil få ønske alle en fortsatt fin dag og her skinner solen i dag noe den ikke har gjort på mange uker.

 

Raushet er ikke hverdagskost….

Ja at det finnes mange rause og snille personer i ens krets har jeg fått flere bevis på den siste uken:-) Aller først fikk jeg en utrolig flott pakke dumpende ned i min postkasse her om dagen og jeg ble helt målløs når jeg pakket denne opp,,for her var det en kjempeflott strikkebok helt etter min smak og ikke nok med det hun hadde også laget verdens nydligste godter og lagt med i pakken. Og det var en gave fra en blogger vi alle her egentlig kjenner til som hadde forært meg dette. Nå vil jeg ikke nevne noe navn på henne men hun ligger i vennelisten til flere av oss. Så igjen takk for den flotte gaven. Og husk at deg vil det komme noe til også etter hvert:-))

Jeg er bare så kry for strikkebøker og hefter med mønster er noe jeg egentlig aldri kjøper meg selv. Ja det er ren lykke:-)

Og i går fikk jeg besøk av min gode venninne Anita som kom en tur og hadde med seg mye forskjellig til meg.

Men må bare legge ut bilder av noen nydelige roser som hun hadde med seg til meg og det er langstilka Kenyanske roser som nå står på bordet og som en stadig må titte på. Og det lille hjertet i stein med gode ord på gjør at jeg får en klump i halsen.

Så fortsatt finnes det godhet i mange og det har jeg fått bevis på flere ganger nå. Er det rart jeg blir litt satt ut??

Så mange takk skal Dere ha jeg er heldig som har slike gode venner.

     

Ikke så spennende..

Men et par herresokker er blitt ferdig og allerede overtatt og i bruk av mottakeren. Vært ferdig i noen dager nå så jeg holder på med en ny barnegenser og er godt i gang med det også. Ellers i dag er det en grå og trist dag her så jeg har hygget meg på kjøkkenet og bakt en god del kanelsnurrer og boller. En må jo finne på noe en trives med og jeg er nok ikke den som klarer og sitte rolig for lenge så nå er middagen fortært og snart blir det kaffe og smak på baksten:-) Ønsker alle som titter innom en fortsatt fin dag/kveld:-))

Ferdig med genseren.

Ja så var det et lite innlegg fra meg igjen også og denne gangen er det ikke kluter som er strikket. Men en barnegenser jeg har holdt på med en liten stund.  Liker veldig godt dette mønsteret og har strikket flere av disse før.  Selve oppskriften er fra et Gjestal strikkehefte og jeg har brukt rubin garn fra SparKjøp og størrelse 4 år.  Og dette blir en julegave:-)

Nå har jeg bestilling på herresokker så får nok sette i gang mens jeg har strikkelysten inntakt:-)