Nye høner i huset + et uglepar.

Hei igjen til alle som titter innom her i ny og ne. Her forleden kjøpte jeg meg noen nøster med noe garn som jeg stadig gjør. Men dette garnet her var liksom for tykt til og strikke kluter av så det ble jo bare liggende her. Men så gikk det opp et lys for meg at jeg kunne strikke noen påskehøner for der er det greit og ha litt tykt bommuldsgarn og hekle med. Så nå har jeg fått ferdig noen og som Dere ser er i litt forskjellige størrelser. Bruker oppskriften men hekler noen omganger ekstra på hodet og kroppen så blir dem ikke helt like.  Og så trenger ikke alle være like i form eller farger. Mønster på disse har jeg fortsatt HER  .

Dessuten så har det kommet to hekla ugler hit også og disse var jo artige og lage,

Ellers så går det i sitt vanlige her og intet nytt eller annet spennende og skrive om.

Så jeg vil få ønske alle en fortsatt fin helg .

Jeg hekler grytekluter i alle farger.

Ser det er en stund siden sist jeg la ut noe her på bloggen min,men nå har jeg heklet og fått ferdig en god del grytekluter av både restegarn og noen hele nøster. Så nå kan jeg legge noen par i gavekurven og ha til litt smågaver og kanskje noen nye til mitt eget kjøkken også. Har brukt Tuva og Bomull sport garn på disse.

Dessuten så har jeg også laget noe annet men legger det ut litt senere.

Så får bare ønske alle en riktig god helg og takk for alle koselige ord fra tidligere innlegg:-)

Nytt år og nytt fra heklenålen.

Så har vi kommet over til 2015 og igjen så kommer det litt etter litt noe som jeg har holdt på med nå i romjul og nyttår. Bare noe småtterier men hva gjør vel det så lenge jeg koser meg med det jeg har i hendene.  Og i dag har julen tatt avskjed her i hjemmet for nå har jeg ryddet vekk så og si alt av julepynt . Det eneste som står igjen er adventsstakene i vinduene og kan få lov til og stå der til over helgen. Blir liksom så mørkt og rart når en tar dem vekk. Men har nå heklet litt og noen småbrikker har det blitt.

Her har jeg brukt Mandarin petit og mønster finner du på Drops  

Fargen er i en helt lys lillatone og dette er noe som skal gis bort snart:-)

Og en ny zalokjole fikk jeg ferdig i dag.

Og ikke nok med det,en vakker blomsterbukett har jeg også fått i dag igjen. Ja noen ganger er en heldig:-)

Ønsker Dere en riktig fin helg i det nye året og så ses vi brått her igjen.