Tusen takk for koselige bursdagshilsener fra dere alle.

Ja som sikkert flere har fått med seg i dag så har vår alles kjære Frodith http://frodith.blogg.no/ lagt ut en koselig bursdagshilsen til meg og dette var både snilt og omtenksomt fra henne.  Så mange takk for koselige hilsener fra både kjente og ukjente bloggere. Skal vite at jeg har satt stor pris på dette og jeg får ønske dere også en fortsatt fin dag:-))

Ja dette er meg for mange år siden nå ,men fortsatt blid og kjolen har jeg tatt godt vare på:-)

 
 Nå skal jeg snart spise en deilig kake som Frodith har bakt til meg,og jeg deler så gjerne med til flere:-)

 

 

Koselige bilder.

Denne flotte karen satt lenge utenfor forteltet her om dagen og heldig at jeg hadde kamera i nærheten. Ikke så ofte den er og se når det er folk rundt i området der,men stilt og rolig var det denne tidlige morgenen da han dukket opp.-)

Og ikke nok med det her kom også et rådyr denne morgenen og den var litt lei og få tatt bilde av.

Veldig koselig og ha disse flotte dyrene streifende rundt oss:-)

Og her har jeg også en liten linnerlefamilie som stadig kommer på besøk

Avslutter med noen bilder fra en nydelig dag tatt for noen dager siden.

Igjen må jeg bare få ønske alle en fortsatt fin sommer og nyt dagene godt:-)

” Sommerhekling “

Hei igjen. Er nå hjemme en liten tur og passer derfor på og legge ut litt av det jeg har heklet i ” sommer “. Er fortsatt ikke det helt store og fine tingene jeg lager,men koselig er det og kunne lage noe som kan komme flere til nytte:-))

Glassbrikker er jo noe jeg aldri har heklet før så det har blitt noen siden jeg startet. Og igjen så er det noen som allerede har fått noen av meg som er evig takknemlig for hjemmelagede håndarbeider . Og jeg liker og holde på så det er bare artig og kunne ofre litt på gode venner.


 

Men grytekluter har det blitt mange par av nå da jeg har hatt litt oppdrag og ikke minst for og få litt i gavekurven igjen.


Og mønster på disse gryteklutene finner du fortsatt her hobbystuas.blogg.no/1345226210_17082012.html

Dette blir store gode grytekluter og selv bruker jeg Gjestal Bomull Sport garn og nål nr 3 .

 Har fått noen henvendelser i sommer på mønster på diverse så håper vedkommende titter inn igjen og ser at det meste ligger på bloggen allerede.

Jeg har jo strikket litt også men det får nok komme ved en senere anledning igjen. Så jeg vil bare få ønske alle en fortsatt god sommer selv om den ikke er helt på samme måte som vi hadde håpet på…..ja sånn er det:-)

Overraskelse ble det i dag…

Hei igjen. Ja nå er det lenge siden jeg har blogget og vært aktiv her på bloggen min,,og ikke minst alle som jeg har som bloggvenner som også ikke har hatt noe besøk fra meg heller. Men for dere som har fulgt meg her i tykt og tynt så vet dere jeg er lite på nett om sommeren. Men i dag skjedde det noe ekstra artig så her er grunnen for at jeg nå har logget meg på nettet igjen. Et uventet besøk dukket opp her på campingen hos meg i dag og må si jeg ble både rørt og glad på samme tid. At jeg skulle få besøk fra selveste Ann-Kristin og hennes mann var utrolig artig og at dem klarte og finne frem her ute i Løkkevika med sin store flotte bobil som dem har kjørt fra Mo I Rana og nedover på sin ferietur. Så mange takk for et herlig besøk fra Dere. Og så håper jeg Dere får en fortsatt fin ferie på ferden videre:-))


Det flotte sjalet jeg har tatt på meg var en deilig gave fra Ann-Kristin og hun visste tydelig min favorittfarge som er blått:-)

Må få gratulere dem så mye med 24 års bryllupsdag i dag også.


Og endelig fikk jeg også hilse på King som stadig er avbildet på bloggen hennes. Og har du enda ikke besøkt henne så gå inn på denne bloggenhttp://akbhandy.blogg.no/ for her er det masse fint og se av flotte håndarbeider:-))

Ellers håper jeg alle har det bra selv om sommerværet ikke er på det beste i år men selv nyter jeg hver dag og koser meg så godt det lar seg gjøre.

Har både strikket og heklet så kommer nok senere med eget innlegg om dette også. Så vi ses når jeg igjen får lysten til og blogge mer igjen.

Fortsatt god sommer til dere alle og jeg har dere i tankene selv om jeg er fraværende i sommer.