Babyteppe og en liten koseklut.

Hei igjen:-)

Ja nå har jeg fått ferdig et babyteppe som jeg har strikket ganske mange av i de seneste årene. Og når jeg fikk se Tone http://toneart.blogg.no/1439947016_bjrnen_sover_bjrnen_s.html sin artige og søte ” koseklut ” så fikk jeg jo så lyst til og hekle en slik selv. Denne damen er bare helt utrolig til og lage masse artige saker. Her fulgte jeg etter mønster som hun hadde lagt ut linker til. Og her har jeg nå teppet og kosekluten ferdig laget. Og snart skal alt pakkes pent ned og ta med på ferie om noen få uker.


Selve teppet er strikket i tynt garn og på pinne nr 4 og stort og luftig er det blitt.

Og kluten er heklet av Gjestal Baby bomull.

Med dette vil jeg få ønske alle en fortsatt fin kveld og jeg kommer nå sakte men sikkert tilbake igjen:-)

Sommer-strikk og et lite livstegn fra meg.

 Heisan her er jeg igjen. Ja endelig så har vi nå fått skikkelig sommer og fortsatt så har ikke den helt store blogglysten hentet meg inn igjen heller. Men vet det er flere som venter på et aldri så lite livstegn fra meg her om og legge ut noe som jeg har holdt på med i sommer. Ja da tenker jeg på noe innom håndarbeidsfronten. Og nå skal dere få se noe av dette som er klart til og pakkes ned og ta med til Gran Canaria om 4 uker fra i dag. Ja da skal jeg gi bort dette til noen som jeg kjenner der som skal ha barn i en av dagene nå,,,så gleder meg til og treffe foreldre og lille barnet når i drar dit på ferie.  Dette settet er strikket i tynt bommuldsgarn og fra et gammelt mønster.


Og et babyteppe er nå også ferdig strikket og vasket så legger ut dette senere.

Skal nå prøve og få tatt en titt hos flere her etter hvert ,men med denne varmen vi har nå så nyter jeg dagene ute og så  får jeg heller ta igjen det fortapte litt over langen når kveldene kommer,,ja slik som jeg gjør nå:-)

En fortsatt nydelig uke til dere alle i sommerlandet vårt:-)