Kjekt og ha når det blir kaldt.

Ja selv om det er ganske så varmt om dagene nå så strikker jeg sokker for vet jo så godt at det blir annen temperatur utover høsten. Så godt og ha litt på lager når tiden kommer for og ta det i bruk. Og noen av sokkene har faktisk fått nye eiere allerede og ikke “gått “så langt heller da det er rett over til naboen min her . Har ikke gjort så mye dill dall med disse så fortsatt er sokkene i all sin enkelhet. Og garnet jeg har brukt er Sportsragg fra Sparkjøp. Godt garn og egner seg fint til så mangt:-)


Så her er det både for dame og herreføtter.

Og faktisk så har jeg nytt par på pinnene så kjedelig og strikke sokker…NEI.

Avslutter med et par bilder jeg tok ute i går kveld av en vakker høsthimmel.


En fortsatt fin kveld til alle som titter innom meg her.

  

Sommerbåten til Høysand.

Ja med dette regnværet vi har hatt i dag her så mimret jeg litt tilbake i tid,for nøyaktig 3 uker siden i dag hadde vi nydelig vær og vi var nede ved sjøen og ventet på at “sommerbåten”skulle komme innover i fjorden her ute som jeg har mitt feriested. Og flagg og masse folk så en langs holmer og skjær her den dagen og ikke minst alle båter som kom ut og fulgte den inn til Høysand. Fikk tatt noen bilder da den passerte inn her og på vei ut dagen etter.


Mens vi venter og venter på at det skal dukke opp en stor båt her i fjorden..Og dagen etterpå så jeg den gikk ut fjorden igjen,,så velkommen skal den være igjen kanskje til neste sommer:-)

Et hyggelig besøk var dette:-)