Jada jeg er nok glad i klær.

Ja selv om vi nå snart har passert oktober og langt fra sommertemperaturer så kan jeg jo legge ut bilder av noe klær jeg kjøpte meg for noen uker siden på Gran Canaria. Har en favorittbutikk der nede som jeg må innom og kommer bestandig ut med noe nytt for neste vår og sommer igjen.  Jeg er nok  glad i klær og spesielt sommerartikler. Men er jo greit og ha for når våren kommer igjen så har jeg noe nytt og bruke og ikke minst når en igjen drar sydover.  Og det beste er at ikke noe av dette koster så mye..så da er det bare artig.-)


Og her er favorittfargene mine samlet på en og samme lange kjole.-)


Og her to hvite kjoler med litt smådetaljer på.


Er man i syden og det er varmt når en skal ut og spise på kvelden så er nok dette plagget for meg.

Vil få ønske dere alle en riktig fin helg og snart kommer jeg med noe småstrikk og noe heklet igjen.

Så må ikke være redde for at jeg skal bare vise klær her……


Kerttu Socks.

Jeg fant jeg fant 3 nøster til med lilla garn i hylla her så nå har det blitt enda et par med sokker i et mønster jeg heller ikke blir lei av og strikke. Og skulle du ha lyst til og strikke slike så finner du mønster HER.

Jeg følger kun hullmønster og masketall og helen og tåfellingene er etter mine egne valg.

 

Så nå har jeg fått brukt opp noen stakkars enslige nøster på disse.

Ønsker Dere alle en riktig så fin uke og her skinner solen og alt er i skjønneste orden.-)

Sokker for små og store føtter.

Nå har det blitt strikket noen sokker her til både små og større føtter. Så har fått brukt opp litt fra restegarnlageret mitt til noe som kan komme til nytte på flere bein i vinter. Så dette blir nok julegaver tenker jeg:-) Og garnet som er blitt brukt er Sports ragg kjøpt på Sparkjøp. Godt garn og strikke med.Nå skal det ryddes litt i garnhylla mi og så får jeg se om det ikke dukker opp flere enslige nøster jeg kan strikke flere sokker av,,for blir ikke lei av dette:-)

Ha en fortsatt fin dag til dere alle som trofast titter innom meg .

 

 

Tova tøfler.

Og fryse på beina skal ikke jeg gjøre for nå er tøflene mine ferdig tovet og klare for bruk utover høst og vinter. Tenker jeg får strikke noen flere for er stadig en eller annen jeg kjenner som lurer på om jeg har noen på lur….:-)

Og garnet jeg har brukt her en tråd med Safirgarn og en tråd med ullteppegarn på pinne nr 6.

Og mønster finner du her hobbystuas.blogg.no/13792…ova_tfler_med_mnster.html 

Samtidig ønsker jeg Dere alle en riktig fin helg.

     

Dette kalles sommerferie:-)

Hei på dere alle. Ja nå har jeg vært  hjemme noen dager etter 14 varme og nydelige dager på Puerto Rico. Og igjen en helt herlig ferie som byr på alt jeg liker av både sol/varme og bading i både sjø og basseng.  Hotellet her har vi nå vært på flere ganger og jeg blir ikke lei av denne utsikten vi får her. Nydelig plass og lettvint til alt en skal foreta seg.

Legger ut noen bilder her så skjønner dere selv at dette er et lite paradis etter mine øyne:-)


Her bodde vi helt på toppen.


Og igjen måtte vi dra ned til Amadores stranden som er en nydelig plass med et klart og deilig badevann.


Og for dere som så jeg hadde med meg en stor gavepakke med babyklær så kan jeg fortelle at dette ble så godt mottatt av foreldrene til den lille gutten som ble født bare 2 uker føre vi reiste ned.

Kos dere med bildene og så skal jeg snart begynne og komme litt mere på besøk til bloggere som jeg ikke har vært så sjenerøs til og besøke på en stund.

En riktig fin høst ønsker jeg til alle sammen. Og så kommer jeg snart igjen her,,,,for strikkepinnene går sin gang:-)