Hva er galt nå ?

Ser det er noe som ikke stemmer på bloggen her nå og vi har noe som heter siste kommentarer på bloggen våres og som vises på forsiden. Nå oppdaget jeg i går at dette ikke vises her hos meg og så har det heller dukket opp gamle kommentarer som er helt tilbake fra 2008,,så noe er helt ruskende galt. Nå trodde jeg nesten det bare var min blogg som hadde dette problemet,men etter og ha tittet på blogger her nå så ser jeg at vi er flere med samme gamle kommentarer som vises frem.  Nå har det vært en del problemer med Blogg.no så får håpe dette løser seg også!! Er bare så irriterende at ikke noe kan fungere ordentlig.

Og når jeg skal gå inn og svare tilbake på en kommentar så står det nå ” vis svar ” noe jeg ikke har sett før det heller.


Gamle kommentarer vises nå og ikke nye.

Så ta en titt på bloggen din og se om du har samme trøbbel !!

 

Garndilla..

Ja det kan nok tenkes at jeg har det som overskriften sies,men når det nå har vært mye tilbud på garn på nyåret så må en jo passe på og kjøpe inn litt. Og hva jeg har som planer utover med dette vet jeg ikke. Men er godt og ha for noe må jeg strikke på eller hekle. Så dette er noe av dette jeg har kjøpt inn i løpet av siste uken…:-) Mye tovegarn blant annet så blir nok og lage tova tøfler i alle fall.

Og noen nøster med garn til grytekluter har det også blitt. Men er trasig at Gjestal har kuttet ut baby bommuldsgarnet sitt for det var fint og hekle med. Men er det noen som vet hvor jeg kan få tak i det så gi meg et hint.

Og i dag kom boken i postkassen her og skryt skal Haugen bok ha for dem sender fort ut og det på bare 3 dager.

Dessuten hadde jeg bestilt min yndlingsparfyme på nettet og den kom også i dag+at jeg tok med en ekstra liten parfymeflaske fra JLO og den hadde jeg ikke prøvd før . Men fin duft på den også. Så er det noe rart jeg er fornøyd og glad i dag:-))

Så nå får jeg gjøre litt husarbeid først og så skal jeg kose meg med og se i Klompelompe boken

Ønsker alle en fortsatt finfin dag .

 

 

Zalokjoler i flere farger.

Hei igjen.

Ja nå har jeg atter en gang heklet opp noen zalokjoler og faktisk bare brukt garn som har ligget i garnhylla i lang tid,så nå var det vel på tide og få brukt noe av Søstrene Grenes bommuldsgarnet. Helt greit garn for og hekle småtingen og fine til strikkekluter blant annet.  Men nå skal disse legges ned i gaveesken og kjekt og ha noe på lur når en har lyst til og gi bort noe . Men tror nok jeg skal ofre 2 til meg selv i herlige farger:-)

Med dette vil jeg få ønske alle en fin kveld og så ses vi om ikke lenge igjen.

 

Noe nytt og noe gammelt.

Hei igjen:-)

Ja nå har jeg siden siste innlegg her heklet noen flere duker igjen og når andre rydder tilbake røde duker etter julen så tar jeg frem rødt garn og sølvtråd og hekler noen nye duker for neste jul. Er så greit og finne frem noe av restegarnet og kunne lage noe som kommer enten meg eller andre til gode,,mest til andre blir det som regel. Og ikke noe gleder meg mer en og se fornøyde fjes over og få noe fra mine selvgjorte håndarbeider. Så disse her blir nok lagt inn i gaveesken.


Disse er heklet i tynt bommuldsgarn. Og mønster finner du fortsatt HER


Så når jeg først var i gang så ble det noen i lys lilla også.


Og det er sikkert flere som lurer på om jeg bare har laget noe småtteri gjennom tiden,men har nok heklet på større prosjekter også blant annet denne salongbord-duken jeg laget for noen år tilbake.


Men nå får jeg nok avslutte her og se på Anno,der har jeg også en slektning med:-)
Så jeg ønsker alle som trofast titter innom her en riktig fin helg.

 

 

 

 

Pute med hesteskomønster

Hei igjen . Om torsdag fikk jeg en forespørsel fra min gode venninne om jeg kunne strikke en pute for henne,og selfølgelig vil jeg jo det. Så hun dro av gårde og kjøpte garn og jeg startet opp med stor iver. Så denne puten har jeg holdt på med nå i helgen så med godt garn og strikke av og et enkelt mønster så gikk dette radig. Så nå Rita kan du snart pakke den ned i kofferten din og reise til Thailand og gi den videre til deres gode venn der nede:-) Men får håpe du aller først blir fornøyd over resultatet her og hvis ikke tar jeg den gjerne selv.-))

Mønster til puten fant jeg  Her  og har strikket den med Viking Superwash.  Men og ta bilder nå er ikke lett for enten blir det skygger eller så kommer ikke rette fargene frem. Men blåfargen er nydelig og jeg elsker jo blått så dette var midt i blinken for meg og strikke.


Så ikke lett dette med bilder nå men her er to versjoner tatt med forskjellige innstillinger på kameraet.

Ønsker dere en herlig ferie til smilets land om ikke mange ukene.

Og til alle dere som er trofaste seere her vil jeg få ønske en fin uke og takk for at du tok deg tid her:-)

 Er noen som lurer på målene på puten og den ble 45 x 45 og jeg har brukt pinne nr 4


Snø og atter snø .

Vinter og masse snø har vi nå fått her nede nå og selv om jeg ikke er glad i denne årstiden lenger så må jeg innrømme at det faktisk er pent ute med snøen også,,alt blir jo så mye lysere men den som må ut og måke bort dette er nok ikke like fornøyd.

Og dagens middag ble en suppe med masse grønnsaker som smakte godt .

En fortsatt fin søndag til alle som titter innom her.

 

 

 

 

 

Noe til oss selv..

Siden sist jeg var innom her så har jeg fått strikket og tovet noen tøfler. Europris hadde billig garn rett føre jul så da måtte jeg passe på og få kjøpt opp noen nøster til dette. Og så ble det et par til mannen min og et par til meg selv. Men disse skal spares til campingsesongen starter til våren igjen.  Og slik ser dem ut ferdig strikket og ikke tovet….enorme …


Men etter er tur i vaskemaskinen på 60 grader så blir dem i normal passform.


Og så skal jeg love at en ikke fryser på bena med slike på:-)

Mønster finner du her om du skulle få lyst til og strikke.  Og jeg bruker både Iglo og Cortina garn og ca 4-5 nøster til et par med pinne nr 6.

Nå er jeg godt i gang med et hyggelig strikkeoppdrag så noe annet blir snart og se.

Vil få ønske alle en fortsatt fin kveld.


Nytt år med heklenålen.


Ønsker jeg alle mine gode seere og bloggvenner.

Ja selv om jeg ikke har vært noe aktiv her i det siste så betyr ikke det at jeg sitter og tvinner tommelfingre ,langt i fra så har jeg kost meg med masse hekling i romjulen og nå på nyåret. Så her er et godt knippe med duker i forskjellige størrelser og farger samlet . Og nå fikk jeg også brukt opp noe av dette lyse rosa garnet på noe også. Har tenkt og beholde noe selv og legge resten i gavekurven. Godt og ha:-)) Ellers har jeg nok gjort som flere nå og ryddet og vasket ut julen her. Ser også i dagens avis at dagen har gått frem med 17 minutter så det går den rette veien igjen selv om vi har mye igjen av vinteren.


Mønster på disse største dukene fant jeg her http://www.jarbo.se/lucka-20-stjarnduk-i-retro-stil/

Og så ble det litt garn igjen og da bare heklet jeg noen mindre og fikk brukt opp en god del. Så nå kan jeg med god samvittighet kjøpe inn mere garn igjen,,og noe er i hus alt.-)

Da ønsker jeg Dere alle en fin start på uken og sier godt nytt håndarbeidsår:-)