Igjen og igjen……

Jeg gjentar meg selv igjen og igjen med og hekle duker av vårlige farger og garnet som er brukt er ikke noe dyrt og flott men Anna &Claras bommuldsgarn er for meg helt ok og bruke og til den prisen så kan jeg hekle så mange jeg bare orker. Og ork det har jeg til enda flere. Så nå kan jeg ta med meg noen ut i campingvogna og jeg kan gi bort noen også. Når jeg har venninner som ikke hekler selv så er det så hyggelig og gi bort i ny og ne. Og mønster ligger fortsatt HER .  Enkelt og fint mønster som går veldig fort og lage. Nå har denne flinke damen laget nytt mønster så dette frister også bare se HER . Herlige farger blir brukt og det passer meg godt:-)


Dette er duker som jeg har heklet i påsken og blir ca 37 cm fra spiss til spiss.

Fikk brukt opp noen smånøster til og hekle glassbrikker og dette er tiltenkt en god venninne.Og om ikke lenge så har bloggen min en liten bursdag og i den anledning så har jeg lyst til og kunne gi noe tilbake til noen bloggvenner som har fulgt meg her i tykt og tynt og lagt igjen mange gode ord selv om det ikke bestandig er noe stort og flott jeg viser frem,men gleden med håndarbeider er at en skal kose seg da:-) Jeg kommer tilbake med hvilken av dere som får en liten takkegave fra meg.

 

Pannebånd igjen og igjen…

Heisan. Ja igjen har jeg strikket flere pannebånd til både store og små hoder. Og det beste er at dette går fort og en blir ferdig med et par stykken i løpet av en kveld. Bruker kun restegarn og noen av disse til barn er strikket i dobbelt babyullgarn så blir tykke og gode til utebruk nå. Legger opp 17 masker på pinne nr 5 og fortsetter med perlestrikk til passe lengde og feller av. Enkelt og greit.-) Til større hoder legger jeg opp 19 masker med pinne nr 5 og disse er også i perlstrikk og ikke i dobbelt garn men brukt Viking Sportsragg.


Har sett flere som har strikket Wishbone Headband og disse likte jeg så godt så måtte selv prøve ut mønsteret.

Og oppskriften finner du her http://www.ravelry.com/patterns/library/wishbone-headband .

Nå er det heklenålen som kommer frem igjen og flere fargerike duker skal det bli.

Håper dere alle får en fortsatt fin og koselig søndag.

 

Hekling i flere farger.

Litt hekling har det nå blitt igjen og denne gangen er det for og få brukt opp noe bommuldsgarn som jeg hadde liggende . Og jeg har heklet slike duker tidligere men i julefarger og nå måtte det bli i vårlige farger og mønster finner du fortsatt her . Enkle -raske og lage:-)


Så her er det egentlig bare og finne frem restegarn og hekle i fargene du måtte ha liggende.

 

 

Alle gode ting er 3 når en skal strikke VM luer.

Som mange nå har gjort har jeg også blitt fristet til og strikke VM luen 2016 og det måtte tre stykken til føre jeg ble fornøyd med resultatet.  Den første strikket jeg i garn som ikke passet helt i forhold til masketall så den ble i største laget.nr 2 brukte jeg Viking Sportsragg og pinne nr 3½ og med 104 masker. Denne ble litt liten for et voksenhode så blir nok fin til et barnehode. Så jeg gikk med godt mot med og strikke enda en lue og denne gangen med samme garn og med 104 masker og med pinne nr 4 og nå ble resultatet så mye bedre. Så jeg gir ikke opp så lett nei:-)


Og etter dette så fant jeg garn til diverse pannebånd som var veldig artig og strikke etter luene.

Her la jeg opp 17 masker med dobbelt tynt ullgarn og strikket i perlestrikk til passende lengde.

Og heklet bare noen enkle blomster som pynt.  Tenker noen av disse blir til noen småjenter jeg kjenner godt:-)

Og et par la jeg opp 19 masker med Nepalgarn og i kun perlestrikk og passer til dette hodet. Raskt enkelt og lite garn som skal til. Flere blir det da noen smågutter gjerne vil ha også. Så frem med noen blåfarger nå så er jeg klar.


Med dette  er det for meg og få ønske alle en riktig fin uke .