Hjemme fra varmen igjen….

Hei igjen alle som følger med meg her:-)

Ja nå er jeg atter tilbake etter 14 deilige dager med sol og varme på Gran Canaria og det kan ikke sies at det var så veldig godt og komme tilbake til en kald og isende værtype vi har nå. Så har nå tittet på nettet og sett på reise for høsten allerede så noen sjanser på sommervarme her i landet tar jeg ikke som noen selvfølge lenger.

Ellers vil jeg få takke alle dere som kommenterte under mitt innlegg når bloggen var 8 år,det var der jeg fikk se hvem som virkelig er mine venner og disse skal jeg holde godt på fortsatt. Er noen som fortsatt tror jeg er ute etter flere lesere og høy statistikk ,,men det er ikke det som opptar meg så nå vet dere det i så fall:-) Tenkte på og legge ut noen bilder fra ferien og noen skal det bli,men har nå vært der nede 10 ganger så har ikke blitt til at jeg tar så mange bilder lenger da det som regel blir samme gang på gang.  Jeg skal komme på besøk til flere så snart jeg har fått gjort unna klesvask og litt annet forefallende her så dere er ikke glemt. 


Som dere sikkert legger merke til så var det godt og bruke en lett jakke når kvelden kom,ja da var det bare 20 gr og for oss ble det kaldt da vi hadde vært i solen hele dagen. Men neste bildet viser  hvordan varmen ble på terrassen når solen stod på ….


Denne karen fikk vi en god prat med også da vi satt og spiste nede på senteret en kveld.Og som vanlig så blir det jo litt innkjøp i form av klær for meg .


Kan legge ut mere siden,men som dere ser er jeg glad og jeg har liksom ikke landet helt enda:-)

Så nå ønsker jeg alle en riktig fin kveld og en god helg og takk til dere som fortsatt ønsker meg her på bloggen:-)
 

 

 

 

 

nyter ferien

sender dere en liten hilsen i fra Puerto Rico og jeg nyter hver dag med deilig sol og varme.😊 kommer innom blogger når jeg kommer hjem igjen.ja nå er det bare og legge seg rett ut i solsengen og ta med seg solstrålene.Gode varme klemmer fra Marianne 😉

Så blir det feiring i dag.-)

 

            I dag er det faktisk en liten bursdag her på bloggen min

Ja fra og startet opp helt grønn og til nå så har det vært en utvikling her på bloggen,la ut innlegg og bilder og ord kom hulter til bulter og en prøvde og feilet og til slutt så fikk jeg det til .Men  så var det jo det med og skaffe seg noen venner da og til og begynne med så var det noen faste som stadig la igjen flere ord etter ord og nye venner kom til og dessverre er det nå mange som har gitt seg og lagt ned sine blogger,,eller er inne en sjelden gang.-) Vi blir vel alle lei innimellom og noen starter opp med nye bloggplattformer og fortsetter der og så blir blogg.no glemt. Selv har jeg hatt mine trofaste venner år etter år og vi har liksom blitt en liten klikk til og bli flere og flere,og jeg elsker jo spesielt håndarbeidsbloggere så er gjerne det jeg liker og se på og det blir jeg nok ikke lei.

Har jo tenkt selv på og gi meg her ,,men flere har bedt meg pent om og fortsette og jeg tror nok jeg skal gjøre det også. Så dere blir ikke kvitt meg med det første,,og jeg kommer til og fortsette i samme duren som jeg har gjort. Dere som er lei av og se her kan bare flytte over til en annen blogger for det er ingen tvang og besøke min blogg og se det jeg legger ut av det samme.-))

Her er det aller første  innlegget eller bilde jeg la ut for nøyaktig 8 år siden .


Og fortsatt har det blitt strikket mye dukkeklær og annet strikk og hekling.

Jeg koser meg med håndarbeider og om det går på det samme så er det slik jeg liker og koser meg med.

Og som sikkert flere vet så er jeg glad i og gi bort til venner og familie og det trenger ikke være jul eller bursdag for at jeg gjør slikt,så mange har fått gleden av og bruke/pynte opp med noe fra det som er laget. Så min gave tilbake av noen som virkelig har vært trofaste her på bloggen min og gitt meg mere ros en ris og som jeg beundrer for slik dem er og har fått hjelp av når det har vært noe så kommer det en liten oppmerksomhet i posten til dere en av dagene nå. Og det er http://gretashobby.blogg.no/  og http://fruensvilje.blogg.no/ og http://akbhandy.blogg.no/

Dette er 3 flotte damer som gir meg inspirasjon for og fortsette og ikke minst som jeg har hatt mest kontakt med i flere år:-) Så det er ikke store gaven,men en ting som viser at jeg setter pris på dere:-)  Og til alle nye som har kommet til så håper jeg dere fortsatt vil følge meg. Så når jeg ikke får sendt eller gitt kake til alle fra sør til nord så ta et godt stykke her nå og bare forsyn deg:-) For er det feiring så må det en kake til.-)

Så ønsker dere alle en fortsatt fin dag og så ses vi igjen:-)

 

 

 

 

Rot her og rot der…

Trenger og rydde opp her kanskje,hva skal en starte med tro? Rydde i garnhylla så det får plass til mere garn,eller åpne koffertene og starte med og pakke litt? Og jeg føler det er like rotete i topplokket nå også,,så hva skjer a ? Og bare det og vise frem mitt rot viser vel at jeg sitter for mye på baken og hekler og strikker:-)

 


Jeg tror jeg går ned igjen og tar meg enda en kaffekopp så kanskje det går opp et lys for meg også:-))

Og må Dere alle ha en fortsatt fin dag.-)

 

Så ble det enda flere.

Og fortsatt ikke lei av og hekle det samme om og om igjen,,men jeg tror heller dere som følger meg her er kanskje blitt mettet på og se hva jeg har laget og legger ut av det samme gang på gang…!! Så jeg lurer nå på om jeg kommer til og legge ned bloggen min og være ferdig med dette. Jeg får se hva det ender opp med her ??????

Som jeg skrev på siste innlegg fant jeg mønster som jeg måtte sjekke ut og vipps så var det frem med garn og nål og starte på noe nytt,,og jeg har fulgt mønster til punkt og prikke helt til siste runde der jeg gjorde om og heklet litt annet en mønsteret var beskrevet. Morsom og hekle og mange garntråder ble det og feste da det er ny farge på hver omgang.


Og mønster til denne duken finner du HER Og vårlige farger må til.-)


Gjort som sagt litt forandring på siste omgangen på hver av dukene.


Og så ble det noen i samme mønster som sist og disse er også raske og hekle.


Da vil jeg få ønske alle en fortsatt fin dag og nyt våren der du er:-)