Klær fra ferien.

Tenkte og vise frem noe av det jeg kjøpte meg sist jeg var på Gran Canaria. Og som dere sikkert vet nå så har jeg funnet en butikk der nede som jeg må innom og kommer bestandig ut med noe i posen. Damen der er Kinesisk og når hun ser jeg kommer tilbake så roper hun Marianne og kommer mot meg med et stort smil og jeg er da bare solgt. Selv sier jeg bare Lisa til henne og det er helt greit,for som hun selv sier er det vanskelig og uttale hennes rette navn. Mye av klærne er selvsagt laget i Kina og fra Spania,og jeg er kjempefornøyd over både kvalitet og ikke minst hva det koster. Her legger jeg igjen penger og går fornøyd ut igjen.


Og disse buksene er også kjøpt her nede og er et behagelig plagg og ha på seg,er glad i farger men en ensfarget overdel i hvitt passer jo godt til det meste.

Rett føre vi reiste så fikk jeg et nydelig silkeskjerf av min venninne som er kjøpt i Thailand og jeg er jo glad i blåfarger og min mamma hadde kjøpt seg en veske her hjemme som jeg likte godt da den er i blått,og heldig som jeg var fikk jeg den av henne. Så noe går ut og noe nytt kommer inn.-)


Og denne lille kopien her kjøpte jeg av en mannlig selger som mente jeg hadde ” kjærringveske” fra før av. Ja disse ordene kan dem der nede. Men ble grei og bruke på kveldene den .Liten og nett og ha på skulderen.-) Ja nå har jeg mye fint og bruke i sommer og ikke minst og ta med meg når vi reiser tilbake i slutten av september igjen.-)

Og nå håper jeg noen er fornøyd over at jeg ikke bare blogger om mine hekla duker som jeg fikk litt pes på,,,,,men det skal komme det også snart. Ønsker alle som følger meg en riktig fin uke og så må vi krysse fingrene for at vi får se solen snart igjen.

 

 

Dugnad ble det i dag.

Hei igjen. Ja i dag har vi hatt en dugnad i Løkkevika og mannfolka har fått ordnet litt på veien med og fylle på subus i huller som har dannet seg etter noen år med regn. Så nå er det bare og håpe det holder en stund igjen. Og heldig med været var vi også ettersom det var meldt regn, men opphold i mange timer og faktisk så vi solen også. Det er et stort område her ute hos oss med 4 utleiehytter og oppe hos oss med bare 4 campingvogner. Så god plass blir det og deilig og slippe og ligge helt nære hverandre.   Som vanlig er det stort sett jeg som klipper gresset her oppe men tar det som en trim også,for det blir mange skritt og ta og mye og gå over.


Tror nok dere får et inntrykk hvor stort område vi har her oppe på plassen.

Men foreningen har kjøpt inn en fin klipper til og sitte på og den er det min mann som tok i bruk i dag.For det er enda mere som skal klippes,eiendommen strekker seg videre nedover til vannet.


Og mat må en ha når en jobber så ingen gikk sultne etter endt dugnad:-)


Nå har det skyet til og det drypper litt ute og det som er kjipt er jo at Sarpsborg er solbyen og i morgen er det meldt store nedbørsmengder og her skal jo siste etappen av Tour of Norway avsluttes,så får bare håpe disse syklistene ikke får det aller verste været når dem kommer nedover fra Drøbak. Nå skal jeg se litt på tv og kanskje finne frem heklenålen og slappe av resten av kvelden. Så fortsatt fin kveld og god helg til dere alle som fortsatt følger meg her:-))

 

.
 

Siden sist

Heisan. Ja slik har siste tiden forløpt her hos meg i det siste.  Aller først har vi vært i konfirmasjon .

Så kom pinsen med litt kald vind men vi trosset været og dro ut i campingvogna og ble der i noen dager.

Så kom selve 17.mai dagen og den kom med et herlig vær og varme så det ble en riktig så fin dag der ute.


Og med noen fra familien så ble det både grilling og vi avsluttet med min hjemmebakte kake.

Så slik har nå dagene gått i det siste og litt håndarbeider har det også blitt men det får komme i et eget innlegg siden. Og det er blitt heklet flere duker som jeg har fått bestillinger på og som er blitt kjempeartig og lage. Litt småstrikk har det også blitt.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin dag og en riktig god helg:-)

 


 

Ja det var starten på mai dette…

Ja jeg er fullstendig klar over at vi har kommet til vårmåneden mai,,,men den startet ikke deilig så 1.mai var det fyr i ovnen og samtidig fikk jeg bestilling på et par strikket og tova lædder. Nå får en bare håpe det ble siste fyringen? men læddene er nok gode og bruke utover uansett.-))


Og når det ble for varmt så blir det jo og sette opp vinduet og fyre for kråka..


Så fikk jeg gjort ferdig læddene og disse er strikket i cortina og tovet på 60 grader.


Fargerike og en ser i alle fall hvor vedkommende er med disse 🙂
Nå er vi lovet en varmere og fin helg så i morgen blir det nok vask av campingvogna og så er vi i gang med det livet igjen,,tjo ho det ser jeg frem til nå.-))


Og er vi riktig heldige så kommer denne gule frem på himmelen


Ønsker alle en fortsatt fin kveld og en god fortsettelse på uken.