En sommer er over…

Hei igjen på dere alle:-)  En sommer er nok over for denne gangen igjen og selv tok vi ned teltet i helgen når det var pent og varmt i været. Er nok best når det er tørt så ikke noe fuktighet ligger på teltet når det blir brettet sammen. Ja litt vemodig er det også når det blir gjort for en går en hel vinter og gleder seg til sesongen skal starte. Og plutselig så er alt over. Men slik er det nå en gang for oss alle. Men nå var det siste gangen vi tok det ned,for neste gang så blir det helårstelt vi skal kjøpe så da slipper vi dette med og sette opp og ta ned. Så jeg gleder meg allerede til dette.:-)) Og kjøper på det har vi allerede og teltet er bare 4 år. Så like helt og pent er det.

Så med dette vil jeg få ønske dere alle en riktig fin høst og så ses vi snart igjen her:-)

 

Litt forskjellig siden sist.

Hei igjen på dere alle.

Ja nå er det en god stund siden jeg skrev eller la ut noe her på bloggen min. Men den har hatt en lang og delvis god sommerferie:-)

Men nå er jeg sånn delvis tilbake så blir litt mere aktivitet her nå og utover tenker jeg. Kan jo begynne med og oppdatere litt fra den siste tiden og sommeren har vel ikke vært så veldig bra i år,men mye ute har jeg vært og nesten 2 og en halv måned i campingvogna sier jo litt at der koser jeg meg nesten uansett vær og vind. Så tatt med meg både sol og mye regn og kost meg med både strikkepinner og ikke minst heklenålen.  Men starter med det som skjedde aller først. Den 29 juni ble jeg igjen mormor til en liten flott guttebaby. Ellers har jeg heklet litt og gitt bort og laget litt forskjellig på bestillinger. Så her kommer det litt bilder.

 

Her i sofaen har jeg sittet og hygget med når kveldene kom og som dere ser er det heklingen som har vært nærmest.


Disse kurvene var en bestilling og er heklet med dobbel tråd mandarin naturell og nål nr 3½ .

 Så ble dem til etter hvert som jeg heklet og alle fire ble i forskjellige størrelser også,,,kreativ…hihi

Og mottakeren ble visst veldig fornøyd og det er hyggelig og høre. Så her vanket det en nydelig bukett fra min venninne Anita.


Så igjen tusen takk snille deg:-)Så her har det blitt laget litt småtterier i sommer og i både grått og friske farger.


Kluter i all enkelhet er jo kjekt og strikke på når en vil ha litt avveksling fra heklenålen.

Men jeg ble virkelig overrasket da jeg den 19 juli fikk en telefon og det var faktisk Ann-Kristin
http://akbhandy.blogg.no/ som var på mine trakter igjen og gleden var stor når dem igjen la inn et besøk her hos meg på campingen. To flotte personer som var på skikkelig langtur med bobilen sin. Så nå har dem besøkt meg to ganger og igjen får jeg håpe på at dere dukker opp neste sommer også.


Veldig hyggelig med disse som det er lett og prate med og som samtidig har humoren i behold:-) Dessuten flotte King som er selve sjarmøren her da….det er en gutt som er glad i sine eiere og som er blitt reisevant. Velkommen tilbake alle tre.

Blir et langt innlegg dette men så fylte jeg år den 30 juli og jeg fikk et tips fra en venn om og gå inn til selveste http://frodith.blogg.no/ 

Der hadde hun laget et flott innlegg for meg på min bursdag og det er vel ingen som er så oppmerksom som denne flotte damen så jeg  er jammen heldig som har blitt kjent med så mange flotte bloggere rundt i vårt land. Så har du ikke sett innlegget finner du det HER

Så igjen mange takk til deg Frodith og til alle dere andre som gratulerte meg med dagen. Den ble helt toppers.-)  Så nå ønsker jeg alle en fin kveld og en god sensommer og snart er jeg tilbake med nye innlegg igjen. Men da i kortere utgave.