Det strikkes igjen.

Heisan igjen. Ja nå strikker jeg litt mere igjen etter og vært litt passiv på denne fronten da skulder ikke er helt inntakt. Men klarer ikke og la være så det skal nok mere til for og stoppe denne damen tror jeg. Til en viss grad da vel og bemerke. Men nå strømmer det inn bestillinger på tova lædder så det er tydelig at været og litt kalde gulver hos flere er grunnen for det.

På disse her har jeg brukt Iglo garn fra Europris og ca 5 nøster for en vanlig damestørrelse.

Og i sommer var jeg så heldig og vinne masse garn fra http://gretashobby.blogg.no/ og nå fikk jeg også brukt dette til noe nyttig også,min mann trengte også nye varme lædder så ser du her nå Greta så har garnet kommet til nytte,og enda mere er det igjen så holder nok til et par til i en mindre utgave. Har strikket inn en tråd med ullteppegarn for og være sikker på en god toving av garnet da jeg ikke har brukt dette før. Så Viking Eco Alpaca er en fulltreffer til toving. Dyrt garn men resultatet blir bra. Dessverre kan jeg ikke si at bildene blir bra nå for lyset gir ikke riktig farge på  det.


Og garn igjen også så det skal bli brukt opp.-)

 

 

 

Fra sol og sommer til trist og grått hjemme-vær.

Heisan på dere alle.-) Som sikkert flere har skjønt så har jeg vært på ferie på Gran Canaria igjen og etter jeg kom hjem så har jeg ikke sett solen siden den 10.oktober så den siste varmen og solstreifen var når vi reiste fra det der nede. Nå syntes jeg det passet godt og legge inn noen bilder fra jeg reiste nedover den 26.september og som første bildet viser så var det skyet hele veien nedover helt til vi kom Las Palmas flyplass.

På dette bildet så kan en se Teide i bakgrunnen på Tenerife og fortsatt masse skyer.

Så nærmer vi oss landing og skyene forsvinner og snart er det bare en blå himmel og se.-)


http://www.startour.no/feriereiser/spania/gran-canaria/puerto-rico/punta-del-rey/pc-000057775/

Med disse bildene vil jeg få ønske alle en riktig fin helg og det er fortsatt lov og drømme seg bort.-)